Tulosta tämä sivu
Maakunta

Pohjoiskarjalaiset Itä-Suomen aktiivisimpia tekemään valvontapyyntöjä poliisille - etenkin nämä kohteet keräsivät pyyntöjä

Itä-Suomen poliisilaitos tiedottaa valvoneensa kesän ja syksyn aikana Itä-Suomen alueella paljon erilaisia kohteita, joista kansalaiset ovat tehneet poliisille valvontapyyntöjä.

Itä-Suomen poliisilaitos saa viikoittain kymmeniä valvontapyyntöjä. Pohjois-Karjalassa kansalaiset ovat Itä-Suomen aktiivisimpia, mitä tulee poliisille tehtäviin valvontapyyntöihin.

Suurin osa valvontapyynnöistä kohdistuu liikenteeseen ja erityisesti ajonopeuksiin. Kevät- ja kesäaikaan valvontapyynnöissä erottuu myös mopoilu.

Pohjoiskarjalaiset pyysivät poliisia valvomaan etenkin taajama-alueilla olevia tieosuuksia. Pääpaino nopeusvalvonnassa oli koulujen ja päiväkotien läheisyydessä.

Joensuun ja Liperin alueilla poliisi valvoi kansalaisten pyyntöjen perusteella raskaan liikenteen ajonopeuksia taajamissa.

Häiritsevää mopoilua ja erilaista häiriökäyttäytymistä valvottiin Nurmeksessa, Ilomantsissa, Juuassa, Kiteellä, Outokummussa ja Kontiolahdella.