Tiistai, 11.12.2018 
Taneli, Tatu
Maakunta

Joensuun areenassa suuren mittaluokan pikkujoulut

  • Miia Ruuttula
  • Jouni Turunen
Ensimmäisenä lavalle noussut Neljä Ruusua lämmitteli pikkujouluväen juhlatunnelmaan. Ensimmäisenä lavalle noussut Neljä Ruusua lämmitteli pikkujouluväen juhlatunnelmaan.
Ensimmäistä kertaa järjestetty Kerubi Live Goes Joensuu Areena viritti perjantai-iltana kansaa pikkujoulutunnelmaan kotimaisen livemusiikin voimalla. Ensimmäisenä lavalle nousi Neljä Ruusua, minkä jälkeen iltaa tahdittivat Elastinen ja Apulanta.

Yleisön tunnelma oli hyvässä nousussa jo heti iltakahdeksan jälkeen. Joensuulaiset fysioterapeutit Silja Laukkanen, Susan Lappalainen, Mervi Hiltunen, Anu Siitonen, Riku Mutanen ja Katri-Helena Kinnunen erottuivat muusta yleisöstä vilkkuvaloin varustelluilla hatuilla.

- Päivällä pidimme puolivuotispalaverin ja nyt vaihdettiin vapaalle. Meillä on aivan mahtava työporukka, jonka kanssa voi aina kokeilla kaikkea uutta, kuskiksi lupautunut Kinnunen kertoo.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Hatut olivat hänen ideansa. Juhlatunnelman luomisen lisäksi valojen avulla on helppo pitää porukka kasassa, jos joku sattuu eksymään porukasta.

Nuorempi polvi, neljätoistavuotiaat Siiri Kiiskinen ja Siiri Honkanen, olivat saapuneet nauttimaan musiikista Lieksasta asti.

- Oma Siirini on kova Apulanta-fani, joten lupauduin tyttöjen mukaan. Neljä Ruusua on omalle sukupolvelleni tutumpi, mutta enpä ole heitäkään ennen tätä päivää nähnyt livenä, Marjo Kiiskinen kertoo.

Siiri Kiiskiselle Areenan livekonsertti oli aivan ensimmäinen ja erityisesti hän odotti yhtä biisiä:

- Armo on Apulannan paras biisi. Toivottavasti se kuullaan.

Lauantaiaamuna käsitöihin hurahtaneet tytöt aikovat suunnistaa vielä tutustumaan Taitokortteliin ensimmäistä kertaa.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa