Torstai, 17.1.2019 
Toni, Anton, Antto
Maakunta

Deli Aladdin tuo itämaiset maut Joensuun keskustaan - avajaiset huomenna - kuvat

  • Miia Ruuttula
  • Juha Inkinen
Uusi Deli Aladdin -ravintola tarjoaa aitoa itämaista ruokaa Niskakadulla Joensuussa. Uusi Deli Aladdin -ravintola tarjoaa aitoa itämaista ruokaa Niskakadulla Joensuussa.
Joensuun ravintolatarjonta monipuolistuu maanantaina 11. joulukuuta, kun Deli Aladdin avaa ovensa Niskakadulla. Ravintola haluaa tarjota kebabin ja pitsojen sijaan aidomman itämaisen ruokaelämyksen.

Lihavartaat, falafelit, grillatut liha- ja kasvisannokset sekä pitat valmistetaan alusta saakka itse paikan päällä. Itämainen teema näkyy myös ravintolan sisustuksessa.

Uusi ravintola työllistää yrittäjän Mehmet Cirayn lisäksi kolme henkeä. Ravintolan kokki on irakilainen Said Ahmet.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Asiakaspaikkoja ravintolassa on noin kolmekymmentä.

- Haluamme tuoda Joensuuhun arvokasta ja aitoa itämaista ruokakulttuuria, mikä perinteisistä pitserioista puuttuu. Aito itämainen ruoka on jo lyönyt läpi suuremmissa kaupungeissa ja Joensuussakin kysyntä on kasvanut. Maut eivät ole suomalaisille liian vieraita, ravintolan konsultti Ali Giray kertoo.

Avajaisten jälkeen ravintola alkaa tarjota myös lounasta itämaiseen tapaan.

Girayn mukaan tarkoituksena on kokeilla miten aidompi itämainen ruoka joensuulaisiin uppoaa. Ravintolan ruokalistaa voidaan myöhemmin muuttaa asiakkailta saadun palautteen perusteella.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa