Maanantai, 24.6.2019 
Juha, Janne, Jani
Maakunta

Joku töhri peltipoliisin Kontiolahdella - Poliisi: Otamme vihjeet ilolla vastaan

  • Arttu Koistinen
  • Poliisi
Kuvan auto ei liity tapaukseen. Kuvan auto ei liity tapaukseen.

Peltipoliisi on töhritty maalilla Kontiolahden Lieksantiellä lähellä Uuron ABC-asemaa. Poliisi sai ilmoituksen töhritystä tolpasta torstaina 4. tammikuuta iltapäivällä.

Asiasta on kirjattu rikosilmoitus vahingonteosta. Tolpan omistaa ely-keskus.

Vihjeet tekijästä voi ilmoittaa poliisille sähköpostiin osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai vihjepuhelimeen numeroon 0295 415 232.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Poliisille ei ollut tullut vielä yhtään vihjettä töhrijästä tiistain kello 13.30 mennessä, rikoskomisario Taija Kostamo kertoo.

- Otamme vihjeet ilolla vastaan.

Ilkivalta. Närä liikennevalvontaa kohtaan. Pettymys, jos tolppa on välähtänyt. Töhrijän motiivia voi tietenkin tässä vaiheessa vain arvailla, Kostamo toteaa.

Tapauksesta uutisoi ensimmäisenä Savon Sanomat.

Itä-Suomessa on rikottu peltipoliiseja viime vuosien aikana useita kertoja, mutta tapauksille ei ole löytynyt yhteistä tekijää, lehti kirjoittaa.

Savon Sanomien mukaan viimeksi Varkaudessa joku hajotti peltipoliiseja loka-marraskuussa puskemalla yhtä tolppaa Varkauden Kurolassa valtatie 23:lla ja vääntämällä toisen tolpan kumoon Varkauden Timolassa valtatie 5:llä.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa