Tiistai, 23.10.2018 
Severi
Maakunta

Lieksassa haetaan ratkaisua "kohtaanto-ongelmaan" ensi viikolla

  • Arttu Koistinen

Lieksassa on viime syksystä lähtien tehty yhteisrintamalla töitä työllisyyden parantamiseksi.

- Te-palvelut, Lieksan Kehitys Oy LieKe ja Lieksan kaupunki ovat yhdessä yrittäjien kanssa järjestäneet erilaisia tapahtumia sekä Lieksassa että muissa maakunnissa, te-palveluiden asiantuntija Kaisu Nykänen kertoo Lieksan kaupungin tiedotteessa.

Marraskuussa jalkauduttiin Joensuuhun, Kajaaniin, Lappeenrantaan ja Imatralle, ja syyskuussa pidettiin Lieksassa edellinen rekrytapahtuma.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Seuraava rekrytapahtuma pidetään Lieksassa Kulttuurikeskuksen Brahe-salissa tiistaina 16. tammikuuta kello 13-15.30.

Kaupungin mukaan tavoitteena on aktivoida sekä työttömiä työnhakijoita mutta myös työssäkäyviä ja opiskelijoita aktiivisen työnhaun pariin.

Lieksan työttömyysprosentti on korkea, mutta siitä huolimatta osaan työpaikoista on haastavaa löytää osaavaa työvoimaa, tiedotteessa kerrotaan.

- Tähän niin sanottuun kohtaanto-ongelmaan yritämme osaltamme tuoda ratkaisua ja samalla nostaa esiin esimerkiksi oppisopimuskoulutuksen mahdollisuuksia työllistymisessä, Lieksan Kehitys Oy LieKen toimitusjohtaja Harri Välimäki sanoo.

Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita paikalle.

Tilaisuus on katsottavissa netistä live-lähetyksenä Lieksan kaupungin verkkosivuilla. Tallenne on katsottavissa myös myöhemmin.