Maanantai, 17.12.2018 
Raakel
Maakunta

Liikekiinteistö paloi kesällä, mutta tontti on yhä raivaamatta - edes haastemies ei ole tavoittanut omistajia

  • Petteri Ruotsalainen
  • Petteri Ruotsalainen
Lumi on peittänyt palaneen rakennuksen rauniot, mutta lumen seasta pilkottaa kattopellin paloja ja hiiltyneitä puurakenteita. Lumi on peittänyt palaneen rakennuksen rauniot, mutta lumen seasta pilkottaa kattopellin paloja ja hiiltyneitä puurakenteita.

Tulipalossa tuhoutuneen Maskun entisen liiketilan rauniot ovat rösöttäneet Outokummun Asemakadulla jo yli puoli vuotta. Nyt lumi on peittänyt sotkua, mutta lumen alta pilkottaa hiiltyneitä puita ja kattopellin paloja.

Kaksikerroksinen puinen rakennus paloi maan tasalle viime kesänä kesäkuun lopulla. Tuhoutunut rakennus ja tontti ovat yksityisomistuksessa, mutta omistaja ei ole raivannut tonttia.

- Tontin omistaa yhtiö, jonka osoite on Helsingissä ja vastuuhenkilöt Virossa. Heitä ei saa kiinni edes haastemiehen välityksellä, Outokummun kaupungin rakennustarkastaja Janne Korpela kertoo.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Palopaikka on aivan Outokummun keskustassa, ja sen läheisyydessä on muun muassa Kummun koulu. Kaupunki varautuu merkitsemään alueen varoituskyltein.

Lisää aiheesta tilaajille: Kuvagalleria: Kesällä palaneen liikekiinteistön tontti raivaamatta - omistajia ei ole tavoitettu

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa