Maanantai, 10.12.2018 
Jutta
Maakunta

Louhiojalla puuhataan uutta kyläkirjaa - tunnistatko itsesi tai tuttusi vanhasta luokkakuvasta?

  • Hannu Kauhanen
Louhiojan kylästä ollaan tekemässä uutta kyläkirjaa.

Kyseessä on kolmas Louhiojan kyläkirja. Louhiojalta, hyvää päivää näki päivänvalon lokakuussa 2012 ja Muuan kyläkirja kesäkuussa 2016.

Tälläkin kertaa kyläkirjassa muistellaan menneitä ja muita mukavia, mutta samalla yritetään luoda katsausta Louhiojan tämänhetkiseen tilanteeseen ja tulevaisuuteen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Millaiseksi Louhioja on muuttumassa? Mitä kenties pitäisi tehdä asioiden parantamiseksi?

Kyläkirjassa luodaan myös muun muassa katsaus Louhiojan kiinnostaviin rakennuksiin, joita kyllä riittää.

Oheinen luokkakuva on otettu Louhiojan koulun 1. tai 2. luokalta aivan 1970-luvun alussa, luokanopettajana toimi silloin Hillevi Jalkanen. Tunnistatko kuvasta itsesi tai tuttusi?

Jos tunnistat, ota yhteys kyläkirjatoimikunnan jäseneen Hannu Kauhaseen (joka myös on kuvassa) sähköpostiosoitteessa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelinnumerossa 040-412 0020.

Entisiltä ja nykyisiltä louhiojalaisilta toivotaan kirjaan myös omia kirjoituksia menneestä, nykyisestä ja tulevasta.

Myös valokuvat erityisesti vanhoilta ajoilta ovat enemmän kuin tervetulleita.

Kirjoituksia otetaan vastaan ainakin helmikuun 2018 loppuun asti. Niitä voi lähettää kyläkirjatoimikuntaan Liisa Rissaselle kirjepostitse osoitteeseen Liisa Rissanen, Penttilänkatu 26 B 23, 80220 Joensuu.

Sähköpostilla tekstejä ja kuvia voi lähettää osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Rissasen tavoittaa myös puhelinnumerosta 040-044 2629.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa