Keskiviikko, 18.7.2018 
Riikka
Maakunta

Autoja kolhittu, polttoainetta varastettu, kolareita ajettu - Itä-Suomen poliisin perjantain tapahtumia

  • Olli Sorjonen

Henkilöautoa kolhittiin mahdollisesti toisella autolla Joensuussa Sepänkatu 49:ssa tiistaina puolen päivän aikaan. Tekijä poistui paikalta jäämättä selvittämään asiaa.

Itä-Suomen poliisi kertoo, että autoa kolhittiin myös Kesälahdella Ketolantie 26:ssa tiistain ja perjantain välisenä aikana.

Liperin Kaatamossa murtauduttiin puolestaan kesämökkiin ja anastettiin omaisuutta torstai-illanja perjantaiaamun välisenä aikana.

<--Mainos alkaa-->
<--Mainos päättyy-->

Kaatamossa maan alla olleesta polttoainesäiliöstä anastettiin useita satoja litroja polttoainetta niin ikään torstain ja perjantain välisenä aikana.

Mahdolliset havainnot tapahtumista voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisilaitoksen poliisipäivystykseen numeroon 0295 415 455 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Joensuussa Vanhallaraitilla tapahtui henkilöauton ja kuorma-auton välinen liikenneonnettomuus aamulla seitsemän jälkeen.

Joensuulainen 84-vuotias mies ajoi Itärantaa pitkin ja lähti kääntymään vasemmalle, kun samaan aikaan vastaan ajoi liperiläinen 38-vuotias mies kuorma-autolla.

Molempien autojen kuljettajat pyrkivät välttämään törmäyksen, mutta väistö- ja jarrutusyrityksistä huolimatta ajoneuvot törmäsivät. Onnettomuudessa vältyttiin vakavammilta henkilövahingoilta.

Kiteellä Puhoksentiellä Lohelan kohdalla tapahtui torstaina ajoneuvoyhdistelmän ja hirvieläimen välinen onnettomuus. Ulkomaalainen 41-vuotias mies törmäsi kuorma-auton ja perävaunun yhdistelmällä uroshirveen. Hirvi kuoli.