Torstai, 17.1.2019 
Toni, Anton, Antto
Maakunta

Kontiolahti hyväksyi kasvustrategian: Ideakilpailun raadissa Kaisa Mäkäräinen

  • Saija Kauhanen
  • Riikka Hurri
Kaisa Mäkäräinen on mukana raadissa, joka valitsee parhaat ideat Kontiolahden kunnan järjestämässä ideakilpailussa. Kaisa Mäkäräinen on mukana raadissa, joka valitsee parhaat ideat Kontiolahden kunnan järjestämässä ideakilpailussa.
Kontiolahden kunnanvaltuusto hyväksyi mahdollistavan kasvustrategian maanantaina. Strategian toteutumista on tarkoitus seurata koko ajan, ja päivittää sitä tarvittaessa kerran vuodessa.

Strategiaa tuodaan käytäntöön heti, sillä tiistaina käynnistyi kaikille avoin ideakilpailu kunnan uuden strategian konkretisoimiseksi.

Kilpailuaika on 13.2.-12.3. 2018. Ehdotuksia voivat esittää niin yksityishenkilöt, yhdistykset kuin yritykset. Kilpailulla halutaan lisätä kuntalaisten osallistumismahdollisuuksia kunnan asioihin ja varmistaa strategiaan sisältyvien asioiden tuominen todeksi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Parhaat ideat valitsee nimekäs palkintoraati. Raatiin kuuluvat ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen, kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläinen, Kuntaliiton tutkimus- ja kehitysjohtaja Jenni Airaksinen, seikkailuyrittäjä Mikko Kettunen, Karjalaisen päätoimittaja Pasi Koivumaa ja kunnanjohtaja Jere Penttilä.

Kunnanvaltuusto tekee päätökset valitsijaraadin esityksen pohjalta. Toteutettaviin ideoihin on käytettävissä 25 000 euroa, ja tavoitteena on tehdä todeksi mahdollisimman monta konkreettista ideaa. Toteutettavien ideoiden ehdottajat palkitaan tuotepalkinnoilla.

Strategiaan voi osallistua kunnan nettisivuilta löytyvän linkin avulla.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa