Sunnuntai, 16.12.2018 
Auli, Aulikki
Maakunta

Kansalaisopiston teemapäivänä ensi lauantaina musiikki soi kellon ympäri

  • Anni Kuittinen
  • Hannele Åke

Musiikki soi tulevana lauantaina 24.2. Joensuussa kellon ympäri, kun Joensuun seudun kansalaisopistolla vietetään jo vuosittaiseksi perinteeksi tullutta musiikin teemapäivää "Musiikkia kellon ympäri".

Papinkadun musiikkiluokassa ja lukion ruokalassa esittäytyvät useat kansalaisopiston musiikkiryhmät aamukymmenestä myöhäiseen iltaan.

- Meillä on päivän teemana, kuten myös kurssitarjonnassamme lähtökohtana tarjota musiikkia vauvasta vaariin. Aloitamme aamulla kymmeneltä Elena Aguenkon perhemuskarilla ja päätämme illan kaikille avoimeen karaoke-iltaan, kertoo musiikinopettaja Markku Könttä.

Päivän aikana esiintyy soittajista Pentti Karjalaisen harmonikka-oppilaita, Tatjana Kantasen pianisteja, Auli Kostamon ja Helena Mannisen huilu-oppilaita sekä Heidi Karhusen saksofoni-oppilaita. Laulupuolelta kuullaan Anne Härkösen, Heidi Karhusen, Timo Turusen ja Markku Köntän lauluoppilaiden esityksiä, sekä kuoroista Reijolan Laulua, Viihtäen-kuoroa ja Womena-kuoroa. Kuoronjohtajina toimivat Pirkko Myller, Sanna Heikkinen ja Markku Könttä.

Kaikkiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa