Perjantai, 14.12.2018 
Jouko
Maakunta

Kesälahden riistanhoitoyhdistyksen toiminnanohjaaja: Lopun alkusanat on lausuttu

  • Arttu Koistinen
  • Ilpo Paananen
Aihekuva Aihekuva
Kesälahden riistanhoitoyhdistyksen lopun alkusanat lausuttiin vuosikokouksessa Pivankalla tiistai-iltana, yhdistyksen toiminnanohjaaja Veikko Ihanus kertoo.

Kokouksessa käsiteltiin muun muassa riistanhoitoyhdistysten mahdollisuutta kartoittaa halukkuutta vapaaehtoiseen yhdistysten yhdistämisasiaan. Paikalla oli 19 jäsentä, Ihanus toteaa tiedotteessaan.

- Vuosikokouksen vähäinen osallistujajoukko teki toimintasuunnitelmaan lisäyksen Matti Kososen esityksestä ja Ari Asikaisen kannattamana riistanhoitoyhdistyksen yhdistämisneuvottelujen aloittamisesta. Kokouksessa kuultiin yksi puheenvuoro myös toiminnan jatkamisesta niin kauan kuin toimijoita riittää.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Ihanuksen mukaan yhdistyksessä on kirjoilla 433 henkilöä.

Kun Ihanus puntaroi kokouksen kulkua, hän kertoo tulleensa seuraavaan päätelmään:

- Jos paikallisia palveluja ei tarvita ja tekeminen on muuttunut väkinäiseksi, on ehkä parasta, että asialle saadaan piste mahdollisimman nopeasti.

- Kokouksen tahdon mukaisesti neuvottelut aloitetaan riistakeskuksen hankevastaavan avustamana. Yritämme löytää halukkaan tahon riistanhoitoyhdistyksistä ottamaan Kesälahden alueen tehtävät haltuunsa, Ihanus jatkaa.

Kesälahden riistanhoitoyhdistyksen toiminta on ollut pitkään energistä ja tehokasta, toiminnanohjaaja tuumaa.

- Metsästäjät ovat halunneet tehdä paikallisesti paljon metsästysharrastukseen eteen talkootyötä. Viime vuosina kuitenkin on tullut hiljenemisen merkkejä.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa