Maanantai, 19.11.2018 
Elisabet, Liisa
Maakunta

Iloisia uutisia aamukahvipöytiin - Outokummun Seutu laajentaa varhaisjakeluaan Outokummussa ja Polvijärvellä toukokuussa

  • Karjalainen

Outokummun Seutu laajentaa varhaisjakeluaan toukokuussa. Jakelumuutos tehdään yhteistyössä Karjalaisen ja kumpaakin lehteä jakavan Postin kanssa.

Varhaisjakelun laajentaminen tarkoittaa, että aiempaa useammassa taloudessa lehti tulee postilaatikkoon heti aamulla.

Outokummun Seudun päätoimittaja Esa Nevalainen sanoo, että valtakunnallisestikin varhaisjakelun laajentaminen kylille on harvinainen ratkaisu. Monilla paikallislehdillä varhaisjakelua ei ole lainkaan, vaan lehti tulee myös taajamissa päiväpostin mukana.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

– Muutoksella haluamme palvella lukijoita entistä paremmin ja aikaisempaa nopeammin. Monet muut kylien palvelut ovat viime vuosina vähentyneet, niin on mukava olla tuomassa tässä kohti omalta osalta parannusta, Nevalainen toteaa.

Varhaisjakelun rinnalla säilyy myös jatkossakin lehden lukeminen aamuvarhaisella digitaalisena näköislehtenä vaikkapa älypuhelimella.

– Tällä palvelemme myös niitä talouksia, jotka eivät ole jatkossakaan varhaisjakelualueen piirissä. Samoin etätilaajille ja vaikkapa lomamatkalla lehti on heti ilmestymispäivän aamuna luettavissa ilman viiveitä, Nevalainen kertoo.

Mikäli lehden tilaaja haluaa lehden kuitenkin päiväpostin mukana, niin se on mahdollista.

Ne taloudet, joita muutos koskee, saavat asiasta tiedotekirjeen toukokuun alussa. Kirjeestä löytyy myös tieto lehden uudesta jakelulaatikosta.

Mukana tulee kuponki, jonka palauttamalla voi pitää lehden jakelunsa ennallaan päiväpostissa.

Mikäli taloudessa ei ole voimassa olevaa tilausta, niin oman mahdollisuutensa varhaisjakeluun voi varmistaa jatkossa tilauksen yhteydessä lehden konttorissa.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa