Sunnuntai, 20.1.2019 
Sebastian
Maakunta

Kattoromahduksen vuoksi toimitilan menettänyt eläinlääkäri löysi viimein uuden paikan

  • Anni Kuittinen
  • Jarno Hätinen
Entisten tilojen katto romahti lumikuorman alla dramaattisesti pääsiäisenä. Entisten tilojen katto romahti lumikuorman alla dramaattisesti pääsiäisenä.

Eläinlääkäri Tohtori Kontu on löytänyt uudet toimitilat Hukanhaudalta Kartanotieltä. Eläinlääkäri oli ilman tiloja noin kuuden viikon ajan, kun entisten tilojen katto romahti lumikuorman painosta pääsiäisenä Karsikossa. Kyseessä oli Karsikon entisen Siwan tyhjillään olevat tilat, joiden päädyssä toimi eläinlääkärin vastaanotto.

Loppujen lopuksi eläinlääkärin ainoaksi vahingoksi jäi vain toimitilojen menetys. Katon romahtaessa sisällä oli hoitaja ja hoidettavana oleva koira omistajineen. Nämä eivät loukkaantuneet.

Uudet tilat sijaitsevat Joensuun kaupungin tiloissa Kartanotiellä, entisen Kotilahden sairaalan ympäristössä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

- Nämä tilat ovat suuremmat kuin edelliset. Ympäristönä tämä on huippupaikka, kun on puutarha heti ovella, eläinlääkäri ja yrittäjä Martina Cittova-Kontu kertoo tyytyväisenä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Arkistosta-Kotilahti1Karjalainen20150915

Hän kertoo saaneensa useilta yrittäjiltä tarjouksia teollisuusalueella tyhjillään olevista toimitiloista. Ympäristönä ne eivät kuitenkaan sopineet eläinlääkärin vastaanotolle.

- Teemme esimerkiksi koirien ontumistestejä ulkona, jolloin ympäristön täytyy olla turvallinen, Cittova-Kontu selittää.

Kattoromahduksen jälkeen yrittäjän tila näytti hetken toivottomalta. Hän kertoo etsineensä epätoivoisesti tiloja, joissa ei tarvitsisi tehdä suurta remonttia.

Kartanotien tiloihin hän lopulta teki noin kolme viikkoa pientä pintaremonttia yhdessä miehensä kanssa.

Näillä näkymin Tohtori Kontu toimii Kartanotiellä joitakin vuosia. Tilat ovat kuitenkin myynnissä, joten muutoksia voi tulla.

- Tarkoitus on palata Karsikkoon. Romahtaneen rakennuksen tilalle on tulossa uusi kerrostalo, ja olen jo rakennuttajan kanssa puhunut liiketilan ostamisesta siitä talosta.

- Tämä on nyt väliaikainen turvapaikka, Cittova-Kontu toteaa.

Aiempi uutinen aiheesta:

Karsikon romahtaneessa kiinteistöissä työskennellyt eläinlääkäri: "Tilanteeni on avuton!"

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa