Sunnuntai, 20.1.2019 
Sebastian
Maakunta

Näin rantakyläläiset kehuvat kaupunginosaansa - "Rantakylä on mielentila, totuus ja tie keskustaan"

  • Anna Sievälä
  • Mikko Makkonen
Rantakylä on ylivoimaisesti Joensuun suurin kaupunginosa. Rantakylä on ylivoimaisesti Joensuun suurin kaupunginosa.

Karjalaisessa alkaa uusi juttusarja, jossa esitellään Joensuun kaupunginosia. Omaa kaupunginosaasi pääset kehumaan osoitteessa www.karjalainen.fi/kehukaupunginosaasi.

Alle on koottu Joensuun Rantakylän asukkaiden omalle kaupunginosalleen antamia kehuja. Asukkaat arvostavat etenkin Rantakylän ulkoilumahdollisuuksia, viihtyisyyttä ja laajoja palveluita. Joensuun ylivoimaisesti suurimmassa kaupunginosassa asuu yli 9 100 ihmistä, joten esimerkiksi joukkoliikennettä ja julkisia palveluita on tarjolla paljon laajemmin kuin monella muulla asuinalueella.

Lähes kaikki palvelut löytyy ja vielä läheltä, keskustaan vain muutaman kilometrin matka, bussiyhteydet erittäin hyvät ja mahdollisuus päästä luontoon.
Merry

Uimahalli, kirjasto, hyvät liikuntamaastot ja edullinen vuokrataso. Rantakylässä saa elellä rennosti omana itsenään.
Rane

Rantakylä on mielentila, totuus ja tie keskustaan.
JMK

Rantakylä on nykyään rauhallista ja viihtyisää asuinaluetta. Riittävän hyvät palvelut. Vain Alko puuttuu, muuten on Kelan toimistosta lähtien kaikkea tarjolla. Tykkään asua täällä!
Rantakyläläinen

Rantakylässä asuu eri-ikäisiä ihmisiä sekä ulkomailta muuttaneita, mikä on rikkaus. Erityisesti Pataluodon alue, joka kuuluu Rantakylään, on mukava alue asua. Talot ovat vielä erinäköisiä eivätkä tylsiä samalla värillä maalattuja. Pielisjoen läheisuudellä on suuri merkitys – voi kalastaa ja katsella lintujen pesänrakennusta.
Kauan asunut

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Aiheesta lisää Karjalaisen tilaajille:

Asuntopulan ratkaisuksi rakennettu Rantakylä elää murrosvaihetta - "Ihmeellinen mesta pitäisi olla, että suostuisin muuttamaan pois"

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa