Keskiviikko, 19.12.2018 
Iikka, Iiro
Maakunta

"Ei paskempi paikka" – Seppo Räty aloittaa Keski-Karjalan markkinointikampanjan

  • Juho Lintula
  • Raine Hämäläinen
Seppo Räty saavutti komealla urallaan muun muassa keihäänheiton maailmanmestaruuden ja kolme olympiamitalia. Seppo Räty saavutti komealla urallaan muun muassa keihäänheiton maailmanmestaruuden ja kolme olympiamitalia.

Keski-Karjalan kunnat aloittavat markkinointikampanjan, jonka keulakuvana toimii aluksi tohmajärveläinen keihäslegenda Seppo Räty.

Ei paskempi paikka -videokampanja käynnistyy toukokuun puolivälissä. Kampanjassa Keski-Karjalaa markkinoidaan huumorin keinoin ja julkisuudessa tunnetuin kasvoin.

– Kolme ensimmäistä videota on kuvattu Sepon kanssa, ja Seppohan on ilmiömäinen hahmo. Seppo on elänyt ikänsä Tohmajärvellä ja arvostaa kotiseutuaan, seutumarkkinoija Suvi Spoof Keski-Karjalan kehitysyhtiöstä kertoo.

– Kampanjan nimikin juontuu Sepon kuuluisasta lauseesta erään keihäskisan jälkeen.

Videoita tehdään kaikkiaan 12. Mukaan ovat Rädyn lisäksi lupautuneet kiteeläisen suksitehtaan toimitusjohtaja Harri Kirvesniemi, Kesälahdelta kotoisin oleva ysäri-dj ja tuottaja Oku Luukkainen sekä rääkkyläläislähtöiset Mimmit-yhtyeen sisarukset Pauliina Lerche ja Hannamari Vallila.

Tavoitteena on nostaa Keski-Karjalaa esiin positiivisesti huumorin keinoin.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

– Toivomme, että mielikuva seudustamme kohenee ja kampanjamme houkuttelee seudulle uusia, aktiivisia asukkaita, työntekijöitä ja yrittäjiäkin, Spoof sanoo.

Videosarjan tuottaa kontiolahtelainen Rookie Communicatios. Ketin ja Keski-Karjalan kuntien toteuttamaan kampanjaan on saatu tukea Pohjois-Karjalan tulevaisuusrahastosta.

Videot julkaistaan noin viikon parin välein eri some-kanavissa, muun muassa Keski-Karjalan kehitysyhtiön Facebook-sivulla ja Youtubessa.

Jos et näe ensimmäistä videota tämän jutun yhteydessä, voit katsoa sen myös Youtubesta.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa