Sunnuntai, 16.12.2018 
Auli, Aulikki
Maakunta

Joensuun keskustassa aukesi seniorien kohtaamispaikka ToriKievari – avajaiset maanantaina

  • Renne Ohtonen
  • Aimo Salonen

ToriKievariin voi poiketa juomaan kahvia tai teetä, lukemaan lehtiä, käyttämään tietokonetta tai ihan vain olemaan, verkkosivuilla korostetaan.

Ikäihmisten uuden kohtaamispaikan avajaiset pidetään maanantaina 28. toukokuuta alkaen kello 12. ToriKievari on Joensuun keskustassa osoitteessa Suvantokatu 6.

Avajaisten ohjelmaan kuuluu muun muassa kansanedustaja Merja Mäkisalo-Ropposen (sd.) puhe. Musiikista vastaa Arto Tarkkonen ja runoja lausuu Elsi Komu.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Paikkaa kuvaillaan matalan kynnyksen kohtaamispaikkana yli 65-vuotiaille ikäihmisille. Toiminnan tavoitteena on edistää Joensuun seudun ikääntyvien henkilöiden mielenterveyttä, ehkäistä syrjäytymistä ja yksinäisyyttä sekä edistää hyvää ravitsemusta ja fyysistä kuntoa. Toimintaan sisältyy myös ryhmätoimintaa ja retkiä.

ToriKievari-hanke (2018–2020) on STEAn rahoittama ja Pohjois-Karjalan Mielenterveydentuki ry:n hallinnoima hanke. Yhteistyökumppaneita ovat esimerkiksi Siun sote, Karelia-ammattikorkeakoulu, Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ja Joen Severi.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa