Tulosta tämä sivu
Maakunta

Juuan nuoret saavat oman mopotallin - Kunnanjohtaja Markus Hirvonen: "Luotan nuorisoporukkaan täysin"

Juuan kunnanjohtaja Markus Hirvonen on pitänyt aktiivisesti yhteyttä mopoilijoiden kanssa. Juuan kunnanjohtaja Markus Hirvonen on pitänyt aktiivisesti yhteyttä mopoilijoiden kanssa.

Juukaan avataan perjantaina nuorille tarkoitettu mopotallin, jossa nämä voivat yhdessä korjata ja tuunata erilaisia nuorten harrasteajoneuvoja. Juuan nuoret ovat toivoneet jo kauan mopotallia, ja se nyt siihen tarkoitukseen sopiva tila on löytynyt.

Nuoret kantavat vastuun itse tilan siivouksesta, lukitsemisesta ja yleisestä järjestyksestä, ja kunta huolehtii tilan kustannuksista. Nuoret ovat saaneet lahjoituksina erilaisia työkaluja ja etsivät itse yhteistyökumppaneilta sisustukseen liittyviä tavaroita.

- Asia on ollut esillä useissa tapaamisessa nuorten kanssa, Juuan nuorisovaltuustossa ja aluehallintoviraston nuorisotapaamisissa. Mopotalli on noussut kaikissa keskusteluissa nuorten toiveeksi. Olemme etsineet tilaa kauan ja nyt sellainen löytyi. Tämä on erinomainen asia tukemaan nuorten harrastusta ja yhdessäoloa. Nuoret ovat halunneet itse kantaa vastuun toiminnasta ja luotan nuorisoporukkaan täysin, sanoo Juuan kunnanjohtaja Markus Hirvonen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Juuan nuorten järjestämä Pielisen mopomiitti Juuasta Joensuuhun järjestetään 9. kesäkuuta. Reitti on Juuka-Ahmovaara-Polvijärvi-Outokumpu-Ylämylly-Marjala-Joensuu.