Torstai, 24.1.2019 
Senja
Maakunta

Media-ammattilainen Jussi Lähde jättää outokumpulaisen Kuusikkoaho Oy:n

  • Matti Siippainen
  • Kimmo Kirves
Jussi Lähde siirtyy kesän aikana Latitude 66 Cobalt Oy:n palvelukseen. Jussi Lähde siirtyy kesän aikana Latitude 66 Cobalt Oy:n palvelukseen.
Outokummusta käsin toimivan Kuusikkoaho Oy:n kehitysjohtaja Jussi Lähde siirtyy kesän aikana australialais-suomalaisen kaivos- ja mineraalialan yhtiö Latitude 66 Cobalt Oy:n palvelukseen.

Hänen vastuualueina ovat muun muassa yhteisösuhteet ja viestintä. Yhtiöllä on julkistetut kaivoshankkeet Kuusamossa ja Posiolla sekä malminetsintää Koillis-Suomessa.

Lähde aloitti Virkkulankyliä pyörittävän Kuusikkoaho Oy:n kehitysjohtajana vuonna 2017. Hän ei ole asunut Outokummussa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Virkkulankylät on monipuolista ja kylämäistä vanhusasumista tarjoava palvelumalli.

Tänä kesänä Lähde hoitaa muun muassa Kuusikkoahon puukerrostalo-projektia Porin asuntomessuilla. Hän sanoo jatkavansa kesän jälkeenkin yhteistyötä Kuusikkoahon kiinteistökehityksen parissa.

Lähde sanoo, että puolentoista vuoden ajanjakso on ollut hyvin voimakasta kasvun aikaa yhtiössä. Tänä vuonna lähtee käyntiin vähintään kuusi projektia puolilla maata.

Yhtiön tärkeimpiä työn alla olevia projekteja on Kouvolan asuntomessuilla kesällä 2019 esiteltävä asumismalli, jossa pientalossa neljällä erillisellä asunnolla on yhteinen olohuone.

Jussi Lähde, 52, on toiminut aiemmin viestintätehtävissä muun muassa eri yrityksissä ja tasavallan presidentti Martti Ahtisaaren kansliassa sekä Hevosurheilu-lehden päätoimittajana. Ylessä hänellä oli ohjelma Leikola ja Lähde.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa