Sunnuntai, 18.11.2018 
Tenho
Maakunta

Aarrejahti houkutteli lapsiperheet tropiikkiin - kuvagalleria Botanian juhannustapahtumasta

  • Anna Sievälä
  • Anna Sievälä
Elina Jormanainen, 3, kurkotteli katselemaan perhosia äitinsä Sari Jormanaisen, 37, sylistä. Elina Jormanainen, 3, kurkotteli katselemaan perhosia äitinsä Sari Jormanaisen, 37, sylistä.

Suklaa! vastasi Nuutti Vestman, 5, kysymykseen siitä, mikä Botaniassa käymisessä oli parasta.

Hän oli saapunut perjantaina vanhempiensa Päivi Pakarisen, 34, ja Timo Vestmanin, 34, kanssa hyvissä ajoin puutarhalle, ja hieman kello 11:n jälkeen kierros kasvihuoneissa oli jo tehty.

Juhannuksen kunniaksi kierrokseen sisältyi myös aarrejahti, jossa oli palkintona suklaan lisäksi esimerkiksi tikkareita ja mehua.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Lapsille suunnattu juhannustapahtuma oli saanut perheet liikkeelle. Sateinen aamupäivä oli sinetöinyt monen päätöksen aarrejahtiin lähtemisestä.

- Huono sää, tiesin että täällä on aarrejahtia ja minua kiinnosti nähdä, millainen uudistettu Botania on, Sari Jormanainen, 37, perusteli puutarhalle lähtemistä.

- Olemme olleet vakiokävijöitä jo aiemminkin, mutta on hienoa nähdä, että ihmiset ovat nyt löytäneet tänne. On kyllä todella upeaksi laitettu, hän ihasteli.

3-vuotiaalle Elina Jormanaiselle perhosten etsiminen tuntui olevan mieluisinta puuhaa, Aleksi Jormanainen, 7, puolestaan oli jo ehtinyt kiertää aarreradan.

Botanian kahvilassakin riitti kiirettä juhannusaattona aamupäivällä. Tarjoilija Jaana Korhonen kertoi, että lippuja puutarhaan myytiin paljon heti puutarhan auettua aamukymmeneltä.

- Aarrejahdin lisäksi tarjolla on esimerkiksi askartelua, Korhonen kertoi.

- Kävijöiden määrä on ollut positiivinen yllätys. Vanhemmilta on tullut palautetta, että lapset tykkäävät, hän jatkoi.

Lasten juhannustapahtuma jatkuu Botaniassa vielä juhannuspäivänä lauantaina.

Jos kuvat eivät näy laitteellasi, pääset katsomaan ne täällä.

Kuvagalleria

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa