Tiistai, 11.12.2018 
Taneli, Tatu
Maakunta

Carlsonin rautakauppa alkaa tarjota Matkahuolto-palveluja

  • Miia Ruuttula
  • Jouni Turunen

Oy Carlson Siihtalan rautakauppa aloittaa Matkahuolto-asiamiehenä Joensuussa perjantaina 3. elokuuta. Uuden asiamiehen palveluvalikoimaan sisältyy Matkahuollon Matka- ja Pakettipalvelut.

Uusi Matkahuolto-asiamies sijaitsee osoitteessa Nurmeksentie 6, 80100 Joensuu. Matkahuolto-asiamies palvelee arkisin kello 8–19 ja lauantaisin kelllo 9–16.

Pakettipalveluita saa myös Matkahuollon logistiikkapalveluista, joka palvelee osoitteessa Lylykoskentie 11, 80130 Joensuu maanantaista perjantaihin kello 7–17.

Lisäksi pakettipalveluita saa Joensuun alueella yhdestätoista K-Marketissa ja R-kioskissa toimivasta Matkahuollon Pakettipisteestä, joista voi noutaa esimerkiksi verkkokaupan paketteja ja lähettää Lähi-paketteja.

Matkakorttien lisälataukset voi hoitaa kaikilla R-kioskeilla ja busseissa. Kertaliput voi ostaa myös Matkahuollon verkkosivuilta ja Bussiliput-mobiilisovelluksen kautta.

Matkahuollon bussilipuilla ja matkakorteilla voi matkustaa lähes kaikkien yksityisten bussiyritysten vuoroilla kautta maan. Matkahuollon valtakunnallinen aikatauluhaku palvelee osoitteessa matkahuolto.fi.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa