Tiistai, 20.11.2018 
Jalmari, Jari
Maakunta

Villiruokafestivaali tuo Ilomantsiin yli 20 pop up -ravintolaa

  • Anni Kuittinen
  • Helena Romppanen
Kuva viime vuoden tapahtumasta. Kuva viime vuoden tapahtumasta.

Ilomantsissa järjestetään reilun viikon kuluttua lauantaina 18.8. Villiruokafestarit. Toista kertaa järjestettävään tapahtumaan osallistuu tänä vuonna yli 20 pop up -ravintolaa.

Tarjolla on niin paikalla syötäviä ruoka-annoksia kuin mukaan ostettavia tuotteita. Maistelemaan pääsee esimerkiksi villiburgereita, riistamakkaraa, täytettyjä vohveleita ja erilaisia juomia.

Tapahtuma-alueella on myös oma ohjelmateltta lapsille. Siellä lapset voivat esimerkiksi maalata yhdessä "syötävän taideteoksen".

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Tapahtumaan osallistuva yleisö toimii tänä vuonna järjestettävän paras festariravintola -kilpailun tuomarina. Yleisö voi äänestää parasta ravintolaa ja yleisön antamien äänten perusteella palkitaan kolme eniten ääniä saanutta villiruokaravintolaa. Parhaat ravintolat palkitaan Ilomantsin torilla järjestettävässä palkitsemistilaisuudessa kello 15 alkaen.

Villiruokafestivaali järjestetään yhtä aikaa Karhufestivaalien kanssa. Tapahtumapaikka on Ilomantsin Senioripuiston läheisyydessä osoitteessa Kalevalantie 22.

Festarialueelle on ilmainen sisäänpääsy. Asiakkaita kehotetaan varaamaan mukaan käteistä rahaa, sillä korttimaksu ei ole mahdollista kaikissa myyntipisteissä.

Tapahtumapäivänä Ilomantsiin on mahdollista matkustaa Joensuusta höyryjunan kyydissä.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa