Tiistai, 20.11.2018 
Jalmari, Jari
Maakunta

Tänään lauantaina riittää tapahtumia mistä valita - katso tärpit tästä

  • Anni Kuittinen
  • Jarno Artika
Perjantaina alkanut IskelmäKesä-tapahtuma jatkuu vielä tänään lauantaina. Perjantaina alkanut IskelmäKesä-tapahtuma jatkuu vielä tänään lauantaina.

Tänään lauantaina lienee yksi loppukesän vilkkaimmista tapahtumapäivistä Pohjois-Karjalassa.

Joensuun Matkustajasatamassa on edelleen käynnissä torstaina alkaneet Kansainväliset suurmarkkinat.

Heti markkinoiden vieressä Taitokorttelissa vietetään puolestaan Wanhan kaupungin päivää. Ohjelmassa on muun muassa kansallispukujen esittelyä, paikallisten käsityöläisten tuotteita, tanssiesityksiä sekä paljon mukavaa tekemistä lapsille. 

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Myös IskelmäKesä -tapahtuma jatkuu Sirkkalanpuistossa. Lauantaina festarilla esiintyvät Neljänsuora, Laura Voutilainen, Ressu Redford ja Lauri Tähkä.

Myös Joensuun ulkopuolella tapahtuu: Kontiolahdella koulukeskuksen pihamaalla ja ympäristössä vietetään Kontiolahti-päivää. Päivä huipentuu kello 14 alkavaan Neljän Ruusun keikkaan. 

Urheilun nälkäisille on ainakin kaksi lajia mistä valita:  Viinijärvellä ViU pelaa Jyväskylää vastaan naisten maakunta-sarjan pesäpallo-ottelussa, ja Joensuussa SC Riverball pelaa kuopiolasta Kingsiä vastaan jalkapallon Kolmosessa.

Myös tansseja on tarjolla, kun Kiteen Pajarinhovissa esiintyy Eija Kantola.

Nurmeksen Bomballa jatketaan 40-vuotisjuhlaviikon juhlimista.  

Tohmajärvellä Nymanin museoalueella on puolestaan naamiotyöpaja lapsille ja lapsenmielisille. Pajan vetäjinä ovat paperitaiteilija Laura Ruotsalainen ja kuvataiteilija, muinaistekniikan artesaani Reeta Gieger.

Myös osa kesäteattereista pyörii edelleen. Esimerkiksi Liperin Roukalahdella esitetään näytelmä Avioliittosimulaattori ja Joensuussa Sinkkolan kotieläinpihassa Maailman ympäri 80 päivässä. 

Katso lisää maakunnan menoja täältä

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa