Torstai, 15.11.2018 
Janika, Janita
Maakunta

Mies oli velkaa 3,80 euroa - Sai nyrkistä päähän, autonrenkaat puhkottiin Tuupovaarassa

  • Arttu Koistinen
Poliisi sai torstaina 2. elokuuta kello 22:n jälkeen tiedon, jonka mukaan Tuupovaarassa oli 55-vuotiaan miehen luokse tullut mies, ja hän oli lyhyen keskusteluhetken jälkeen pahoinpidellyt asunnon omistajaa.

Lisäksi tekijä anasti mieheltä matkapuhelimen sekä hieman käteistä rahaa ja poistui paikalta.

- Esitutkinnassa on selvinnyt, että asianomistajan luona kävi 30-vuotias mies. Epäilty kertoi vierailun motiiviksi sen, että asianomistaja oli hänen tuttavalleen velkaa 3 euroa ja 80 senttiä. Rikoksesta epäilty lähti karhuamaan rahoja asianomistajalta, rikoskomisario Kimmo Wetterstrand kertoo.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Mies tehosti uhkauksiaan ottamalla asunnossa esille puukon. Lopulta rikoksesta epäilty löi asianomistajaa nyrkillä päähän, ja hän kaatui lattialle vasten keittiön lämpöpatteria, poliisi tiedottaa. Kaatuneelle miehelle tuli lisää vammoja pään alueelle.

Asunnon pihalla epäilty puhkaisi puukolla asianomistajan auton renkaan.

- Poliisipartio otti päihtyneen tekijän kiinni hänen omasta asunnostaan lähistöltä. Kuljetuksen aikana hän rikkoi poliisiauton kuljetustilaa ja rauhoittui vasta poliisipartion sekä käsi- ja jalkarautojen yhteisvaikutuksesta, Wetterstrand kertaa.

Miestä epäillään ryöstöstä ja kahdesta lievästä vahingonteosta. Tapauksen esitutkinta on saatu päätökseen, ja tapaus siirtyy syyteharkintaan.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa