Keskiviikko, 21.11.2018 
Hilma
Maakunta

Kolin sadonkorjuujuhlien perinneillallisella tarjolla savumuikkuja, ruishuttua ja kaskiruisleipää - myös tatuointitarroja ja ilmapalloja jaossa

  • Olli Sorjonen
  • Kati Honkanen

Kolin sadonkorjuujuhlaa vietetään Kolin Seurojentalolla perjantaina 7 syyskuuta. Ensimmäisen kerran juhlaa vietettiin jo vuonna 1997. Kolin seurojentalolla on jo pitkä iltamaperinne, sillä iltamia on järjestetty samalla paikalla 1930-luvulta lähtien.

Sadonkorjuujuhla alkaa kello 18.00 Kolin Seurojentalon pihassa perinneillallisella. Perinneillalliseen kuuluvat savumuikut, ruishuttu ja kaskiruisleipä.  Tapahtumassa jaetaan tatuointitarroja ja ilmapalloja 50 ensimmäiselle.

Seurojentalon ohjelmaan kuuluu juhlapuheita ja erilaisia musiikkiesityksiä. Esiintymässä on muun muassa kolilainen Kolibri-kuoro. Juhlassa on perinteisesti jaettu kunniapäreitä Kolin kotiseututyössä ansioituneille henkilöille. Juhlailtana järjestetään myös arpajaiset. Ohjelmallisen osuuden jälkeen tarjoillaan nuotiokahvit ja kotipullaa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kolin Sadonkorjuujuhlan jälkeen tapahtumailta jatkuu Kolin Kirkon konsertilla. Tämän vuoden esiintyjä on lieksalainen Timo Turunen.

Tapahtumaan on vapaa pääsy ja se sopii kaiken ikäisille.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa