Tiistai, 20.11.2018 
Jalmari, Jari
Maakunta

Outokummussa päivitetään liikuntapaikkasuunnitelmaa

  • Saija Kauhanen
  • Mikko Makkonen
Outokummussa ollaan päivittämässä liikuntapaikkasuunnitelmaa vuosille 2018-2020. Suunnitelmassa on linjattu sisä- ja ulkoliikuntapaikkojen kunnostamista sekä hankintoja. Kaupunginvaltuusto käsittelee suunnitelmaa ensi maanantaina.

Matovaaran yleisurheilukentän pinnoitteita korjataan, ja Pohjoisaholta Matovaaralle siirrettyyn monitoimiareenaan hankitaan uusi tekonurmipinnoite vuonna 2019. Koko Matovaaran alueelle laaditaan peruskorjaussuunnitelma, johon sisältyy esimerkiksi kuntaradan väylien kunnostaminen ja valaistuksen uusiminen. Alueelle on tarkoitus hankkia ulkoliikuntavälineet.

Latuverkosto säilytetään entisellään, mutta opasteita uusitaan. Kaupunki varaa vuosittain määrärahan leikkipuistojen kunnostukseen. Kyykerin kenttä säilyy kesä- ja talvikäytössä. Kaupungissa tutkitaan myös mahdollisuutta jäädyttää eri kaupunginosiin lähiluistelualueita.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Pyörätiet suunnitellaan niin, että kaupungin läheisyyteen syntyy ympyräreitti. Kevyen liikenteen väyliä on myös tarkoitus kunnostaa.

Urheilutalon perusparannus tehdään vuoden 2020 aikana, ja töitä jatketaan tarvittaessa vuonna 2021. Perusparannustöiden ajaksi on löydettävä väliaikaiset tilat kuntosalille ja monitoimitilan käyttäjille. Myös uimahallin tiloja kunnostetaan.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa