play

Flognyn ranskalais-venäläinen pariskunta aloittaa panimotoiminnan Juuan Kivikeskuksessa - "Tämä on jokapäiväistä seikkailua"

Jean-François ja Darja Flogny ovat tyytyväisiä, kun saavat siirrettyä yritystoimintoja Juukaan lähemmäs Ahmovaaran kotiaan. Hiljattain kylällä avattiin uusi päiväkoti, jossa myös pariskunnan lapsi Luisa Carelia aloitti.

Jean-François ja Darja Flogny ovat tyytyväisiä, kun saavat siirrettyä yritystoimintoja Juukaan lähemmäs Ahmovaaran kotiaan. Hiljattain kylällä avattiin uusi päiväkoti, jossa myös pariskunnan lapsi Luisa Carelia aloitti. Kuva: Kuvat: Mikko Makkonen

Esa Kurki

Turistiryhmä purkautuu autosta maakunnan matkailukohteen parkkipaikalla. Näky on tervetullut, mutta välillä mietityttää, löytyykö meiltä tarpeeksi ammatti- ja kielitaitoisia henkilöitä myymään heille maakunnan tarjontaa. Juuan Ahmovaarassa asuvien Jean-François ja Darja Flognyn osalta ei tarvitse huolehtia moisesta. Pariisista syntyisin oleva Jean-François, 38, ja murmanskilaislähtöinen Darja Flogny, 35, puhuvat suomen lisäksi englantia, ranskaa ja venäjää.