Tiistai, 20.11.2018 
Jalmari, Jari
Maakunta

Kuvat: "Näyttää yhdeltä mylläkältä" - kunnan mukaan Polvijärven remonttikesä on edennyt ongelmitta

  • Arttu Koistinen
  • Anni Lampinen

Polvijärvellä meneillään olevat peruskorjaukset ja remontit sujuivat tänä kesänä ilman ongelmia, Polvijärven kunta kertoo tiedotteessaan perjantaina.

– Paloaseman ja vapaa-aikatalon valutyöt on jo tehty, ja alueen asvalttityöt ovat loppusuoralla. Paloaseman arvioidaan valmistuvan vuoden vaihteeseen ja vapaa-aikatalon tammikuun loppuun mennessä, tiedotteessa todetaan.

Torialueen remontti on sujunut niin ikään ongelmitta ja aikatauluissa on pysytty, vs. tekninen johtaja Ari Soikkeli kertoo.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Helteet olivat jopa eduksi. Keskustassa tehtiin paljon maanrakennustöitä, ja niitä pystyttiin jatkamaan kuivan sään ansiosta keskeytyksettä läpi kesän, tiedotteessa ilmoitetaan.

Vapaa-aikatalon, paloaseman ja torin ympäristö näyttää vielä tässä vaiheessa maallikon silmään yhdeltä mylläkältä. Soikkeli kuitenkin vakuuttaa, että paljon on saatu jo tehdyksi.

– Piha-alueet alkavat pikkuhiljaa valmistua, vapaa-aikatalon lattia ja paloaseman seinät on valettu ja kirjaston ympäristö on asvaltoitu, hän luettelee.

Torialue asvaltoidaan viikon 41 aikana, torille tulevan esiintymislavan pohja tehdään ensi viikolla ja itse lava valmistunee syystalvella.

– Räätälintie asvaltoidaan vasta ensi keväänä. Linja-autoasema siirretään vanhalta paikalta Polvijärventie 9:stä uuteen paikkaan kirjaston viereen vuoden loppuun mennessä, Soikkeli kertoo.

Kunnan mukaan rakennustöiden yhteydessä on myös päätetty toteuttaa kuntalaisten toive kuivan maan matonpesupaikasta.

– Sellaiselle on nyt suunniteltu paikka paloaseman läheisyyteen. Pesupaikka on käyttövalmis ensi kesänä.

Paloasema2Kuva: Anni Lampinen

Vapari2Kuva: Anni Lampinen

Vaparin-liikuntasali-sisaltaKuva: Anni Lampinen

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa