Torstai, 15.11.2018 
Janika, Janita
Maakunta

Poliisi Niinivaaran törkeästä ryöstöstä: Tilanne eteni nopeasti, kaikki asiakkaat eivät edes huomanneet tapahtunutta

  • Arttu Koistinen, Jani Leinonen
  • Marko Puumalainen
Niinivaaran M-market ryöstettiin teräaseella uhaten keskiviikkoiltana. Niinivaaran M-market ryöstettiin teräaseella uhaten keskiviikkoiltana.

Niinivaaralla sijaitseva elintarvikekauppa ryöstettiin teräaseella uhkaamalla keskiviikkona kello 20:n aikaan.

Karjalaisen saamien tietojen mukaan ryöstön kohteeksi joutui M-market.

Poliisin mukaan liikkeeseen tuli noin 170 senttimetriä pitkä, hoikka mies, joka oli verhonnut kasvonsa mustalla huivilla. Miehellä oli päällään musta huppari.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Myyjä oli pannut merkille, että miehellä oli ollut molemmissa käsissään punaista väriä. Mies oli vaatinut selvällä suomenkielellä kassasta rahaa teräaseella uhkaamalla.

Rahat saatuaan hän oli poistunut liikkeestä ja lähtenyt ajamaan polkupyörällä Joensuun keskustan suuntaan. Mies sai saaliikseen vähäisen summan käteistä, poliisi kertoi.

Epäilty on vielä vapaalla jalalla, ja tässä vaiheessa hänen henkilöllisyytensä ei ole poliisin tiedossa, tutkinnanjohtaja rikoskomisario Kimmo Wetterstrand kertoi Karjalaiselle torstaina kello 8.45:n aikoihin.

Illan ja aamun aikana poliisille ei ole tullut vihjeitä ryöstöstä.

Kaupassa on valvontakamerat. Valvontakameroiden tallentama materiaali on kohtuullisen hyvälaatuista, Wetterstrand toteaa.

Tapahtuma-aikaan kaupassa oli muutamia asiakkaita.

- Kenellekään ei tullut tilanteessa vammoja. Tilanne kävi aika nopeasti. Osalla asiakkaista ei ole havaintoja koko teosta, Wetterstrand sanoo.

Poliisin mukaan epäilty ei uhkaillut kaupan asiakkaita.

Havainnot ja vihjeet teosta voi ilmoittaa sähköpostiosoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai virka-aikana asiaa tutkivan poliisin numeroon 0295456461.

Lue lisää:

Elintarvikeliike ryöstettiin teräaseella uhaten Niinivaaralla - tekijä karussa, katso tuntomerkit


  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa