Tiistai, 20.11.2018 
Jalmari, Jari
Maakunta

Itä-Suomen yliopisto palkitsi neljä opettajaansa

  • Juho Lintula

Itä-Suomen yliopisto jakoi torstaina lukuvuoden avajaisissaan toista kertaa Taitava opettaja -palkinnot. Ne saivat yliopistonlehtorit Mirjami Ikonen ja Jonna Pauliina Koponen kauppatieteiden laitokselta, Susanna Kohonen Kielikeskuksesta ja Vesa Paajanen ympäristö- ja biotieteiden laitokselta.

Itä-Suomen yliopiston tiedotteen mukaan palkitut opettajat muodostavat aiemmin palkittujen opettajien kanssa Taitava opettaja -verkoston. Sen tarkoituksena on edistää opetuksen arvostusta ja kehittämistä sekä tukea Suomen parhaan yliopistollisen oppimisympäristön luomista Itä-Suomen yliopistossa.

Palkinnon saajia kiitettiin palkintoperusteluissa muun muassa opetuksen yhteisöllisestä kehittämisestä, opetusmenetelmien monipuolisuudesta ja opiskelijakeskeisyydestä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Palkitut opettajat totesivat yhteispuheessaan, että heitä yhdistää sitoutuminen yliopiston strategiseen tavoitteeseen Suomen parhaasta oppimisympäristöstä, opetusmenetelmien monipuolisuus ja vuorovaikutuksen merkityksen painottamisesta opetuksessa.

- Meidän tehtävämme on innostaa, kannustaa, kuunnella ja tukea opiskelijoita.

Lisää aiheesta:

Rehtori Jukka Mönkkönen yliopiston avajaisissa: "Tänne opiskelemaan tulleiden olisi suotavaa myös työllistyä Suomeen"

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa