Maanantai, 19.11.2018 
Elisabet, Liisa
Maakunta

Poliisille on tullut varteenotettavia vihjeitä M-marketin ryöstäjästä - tekijä edelleen karussa

  • Arttu Koistinen
  • Marko Puumalainen

Niinivaaralla sijaitseva elintarvikekauppa ryöstettiin teräaseella uhkaamalla keskiviikkona kello 20:n aikaan. Karjalaisen saamien tietojen mukaan ryöstön kohteeksi joutui M-market.

Poliisin mukaan liikkeeseen tuli noin 170 senttimetriä pitkä, hoikka mies, joka oli verhonnut kasvonsa mustalla huivilla. Miehellä oli päällään musta huppari.

Myyjä oli pannut merkille, että miehellä oli ollut molemmissa käsissään punaista väriä. Mies oli vaatinut selvällä suomenkielellä kassasta rahaa teräaseella uhkaamalla.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Rahat saatuaan hän oli poistunut liikkeestä ja lähtenyt ajamaan polkupyörällä Joensuun keskustan suuntaan. Mies sai saaliikseen vähäisen summan käteistä, poliisi kertoi.

Epäilty on yhä vapaalla jalalla, ja hänen henkilöllisyytensä ei ole vielä poliisin tiedossa, tutkinnanjohtaja rikoskomisario Kimmo Wetterstrand kertoi Karjalaiselle perjantaina kello 12:n aikoihin.

- Poliisille on tullut pari varteenotettavaa vihjettä.

Havainnot ja vihjeet teosta voi ilmoittaa sähköpostiosoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai virka-aikana asiaa tutkivan poliisin numeroon 029 545 6461.

Kaupassa on valvontakamerat. Valvontakameroiden tallentama materiaali on kohtuullisen hyvälaatuista, Wetterstrand totesi.

- Teräase näkyy kuitenkin melko huonosti kuvissa. Kuvien perusteella kyseessä oli kohtuullisen kookas teräase.

Tapahtuma-aikaan kaupassa oli muutamia asiakkaita.

- Kenellekään ei tullut tilanteessa vammoja. Tilanne kävi aika nopeasti. Osalla asiakkaista ei ole havaintoja koko teosta, Wetterstrand sanoi aikaisemmin.

Poliisin mukaan epäilty ei uhkaillut kaupan asiakkaita.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa