Torstai, 15.11.2018 
Janika, Janita
Maakunta

Ilomantsin hallintojohtajan virka hakuun

  • Helena Romppanen
Ilomantsin kunnanhallitus hyväksyi Hilkka Ikosen irtisanomisilmoituksen hallintojohtajan virasta ensi helmikuun alusta, ja päätti laittaa hallintojohtajan viran hakuun.

Viran kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto. Eduksi luetaan kuntatalouden ja -hallinnon tuntemus sekä esimies- ja henkilöstöhallinnon kokemus.

Hallintokunnille annetuissa ensi vuoden talousarvion valmisteluohjeissa jatketaan säästölinjaa. Tavoitteena on, että vuosikate olisi vähintään 1,7 miljoonaa euroa. Tuottavuutta ja tuloksellisuutta on lisättävä palvelutuotannossa. Investoinnit ja lainamäärän kasvu on pidettävä maltillisena.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Karelia-Expert Matkailupalvelu Oy:n omistuksen ja rahoitusmallin uudistukseen liittyen valtuustolle esitetään seuraavia järjestelyjä: Ilomantsin kunta myy yhteensä 86 kappaletta Karelia Expertin osakkeita Joensuun kaupungille nimellishintaan.

Kunta vastaanottaa Pohjois-Karjalan maakuntaliiton luovuttamat Karelia Expertin osakkeet, yhteensä 11 kappaletta, ja neuvottelee omistusmuutokseen liittyvästä hyvityksestä Karelia-Expertin kanssa.

Kunnanhallitus hyväksyi Inhouse Oy:n ja Outhouse oy:n perustamiseen liittyvät toimet. Vielä työnimellä olevat uudet yhtiöt liittyvät kolmen maakunnan, Etelä-Karjalan, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon yhteisen palvelukeskuksen rakentamiseen.

Sote-uudistuksen käyntiin laittamassa hommassa on kyseessä kuntien, kuntayhtymien ja kuntakonserniin kuuluvien yhteisöjen yhteisen taloushallinnon, palkanlaskennan ja tietotekniikkapalveluja tuottavien yhtiöiden perustaminen.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa