Tulosta tämä sivu
Maakunta

Poliisi Rantakylän kaupparyöstöstä: Tekijän tuntomerkit sopivat viikko sitten Niinivaaralla tapahtuneeseen ryöstöön

Poliisi sai tiistaina kello 19:n jälkeen tiedon, jonka mukaan Rantakylässä sijaitseva kauppa oli ryöstetty teräaseella uhkaamalla, poliisi tiedottaa.

Karjalaisen saamien tietojen mukaan ryöstön kohteena oli Ranta-Mutalan K-market.

Poliisin mukaan liikkeeseen oli tullut noin 170 senttimetriä pitkä mies. Hoikka mies oli verhonnut kasvonsa valkoisella pipolla, jossa oli silmänreiät.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

- Miehellä oli ollut päällään tumma huppari, mustat housut ja vaaleat käsineet. Mies oli vaatinut selvällä suomenkielellä kassasta rahaa teräaseella uhkaamalla. Rahat saatuaan hän oli poistunut liikkeestä. Mies sai saaliikseen vähäisen summan käteistä, rikoskomisario Kimmo Wetterstrand toteaa.

Kaupassa on valvontakamerat. Tekijä viipyi kaupassa vain hetken, eikä tapauksesta aiheutunut sivullisille vaaraa.

Poliisin mukaan kaupan ulkopuolella oli muutamia ihmisiä, jotka näkivät tekijän poistumisen kaupasta. Kaupassa ei ollut tapahtuma-aikaan asiakkaita.

- Tekijän tuntomerkit sopivat viikko sitten Niinivaaralla tapahtuneeseen kaupparyöstöön, ja poliisi selvittää, onko molempien tekojen takana sama epäilty. Niinivaaran törkeän ryöstön tekijää ei ole vielä saatu kiinni.

Havainnot ja vihjeet teosta voi ilmoittaa sähköpostiosoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai virka-aikana asiaa tutkivan poliisin numeroon 0295455868.


Lue lisää:

Ranta-Mutalan K-market ryöstettiin tiistaina – Kauppias: Kaamea tilanne henkilökunnalle