Tiistai, 20.11.2018 
Jalmari, Jari
Maakunta

Seurakuntavaalien ehdokasasettelu päättyy maanantaina

  • Arttu Koistinen
  • Mikko Makkonen
Seurakuntavaalien 2018 ehdokasasettelu on nyt loppusuoralla. Ehdokkaaksi tulee asettua viimeistään maanantaina 17. syyskuuta, Joensuun evankelisluterilainen seurakuntayhtymä tiedottaa.

Ehdokasasettelun loppuvaiheessa Joensuun seurakuntayhtymän seurakunnissa on tapahtunut aktivoitumista. Listoja on esitelty sekä seurakuntavaalit.fi-sivustolla että sosiaalisessa mediassa, seurakuntayhtymä kertoo.

Seurakuntavaalien ehdokkaat Joensuun, Pielisensuun, Rantakylän, Pyhäselän, Enon ja Vaara-Karjalan seurakunnissa ovat selvillä näillä näkymin tiistaina 18. syyskuuta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Joensuun seurakuntayhtymän viestintä järjestää viikolla 39 neljä infotilaisuutta seurakuntavaaliehdokkaille.

Infotilaisuuksiin kutsutaan Joensuun, Pielisensuun, Rantakylän, Pyhäselän, Enon ja Vaara-Karjalan seurakuntien seurakuntavaaliehdokkaita.

Ehdokasinfot ovat keskenään saman sisältöisiä, ja kukin voi valita niistä sen, joka parhaiten itselle sopii. Infoissa perehdytetään ehdokkaita vaalikoneen käyttöön ja tarjotaan mahdollisuus tulla kuvatuksi vaalikonetta ja muuta viestintää varten, tiedotteessa kerrotaan.

Infotilaisuudet järjestetään Joensuun seurakuntakeskuksessa tiistaina 25. syyskuuta, Kiihtelysvaaran seurakuntatalolla keskiviikkona 26. syyskuuta, Enon entisen kunnantalon valtuustosalissa torstaina 27. syyskuuta ja Pyhäselän seurakuntatalolla torstaina 27. syyskuuta. Kaikki tilaisuudet järjestetään kello 17-19.

Tilaisuuksiin tulee ilmoittautua etukäteen viimeistään torstaina 20. syyskuuta.

Joensuun seurakuntakeskuksen infoon ilmoittaudutaan sähköisesti osoitteessa http://www.joensuunevl.fi/ilmoittaudu

Muihin infoihin ilmoittaudutaan ottamalla yhteyttä seurakunnan toimistoon. Enon puhelinnumero on 013 2635 601 ja sähköpostiosoite Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Pyhäselän numero on 050 3648 190 ja sähköpostiosoite Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., ja Vaara-Karjalan ja Kiihtelysvaaran numero on 040 737465 ja sähköpostiosoite Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Vaalikone avautuu 8. lokakuuta. Ennakkoäänestys järjestetään 6.-10. marraskuuta, ja varsinainen vaalipäivä on 18. marraskuuta.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa