Maanantai, 19.11.2018 
Elisabet, Liisa
Maakunta

Liikenneministeri Anne Berner vakuuttui tiehöylistä

  • Karjalainen
  • Mikko Makkonen
Kansanedustaja Hannu Hoskonen on saanut liikenne- ja viestintäministeri Anne Bernerin vakuuttuneeksi tiehöylän vahvuuksista sorateiden hoidossa. Maakuntahallituksen puheenjohtaja Hanna Huttunen (oik) oli myös kuulolla. Kansanedustaja Hannu Hoskonen on saanut liikenne- ja viestintäministeri Anne Bernerin vakuuttuneeksi tiehöylän vahvuuksista sorateiden hoidossa. Maakuntahallituksen puheenjohtaja Hanna Huttunen (oik) oli myös kuulolla.

Liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner (kesk.) on valmis lisäämään tiehöylien käyttöä sorateiden kunnossapidossa.

- Kun itse näkee työn jäljen käytännössä on helppo uskoa, että tiehöylillä voidaan päästä kunnossapidossa parempaan tuottavuuteen, Berner sanoo.

Hän istui tammikuussa kiteeläisen Veekmas Oy:n tiehöylän kyydissä talviolosuhteissa ja sanoi silloin haluavansa nähdä "tiekarhun" myös kesäisellä soratiellä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Eilen se tapahtui Jaaman tiellä Rääkkylässä, ja Berner vakuuttui.

- Tiehöylien käyttöä kannattaa lisätä. Tästä keskustellaan, kun Liikennevirastossa laaditaan uusia urakkasopimusmalleja, Berner sanoi Karjalaisella tuoreeltaan työnäytöksestä.

Näytös on jatkumoa toimitusjohtaja Esa Halttusen, kansanedustaja Hannu Hoskosen ja Ketin yhteiselle hankkeelle palauttaa tiehöylät sorateiden hoitoon.

Lue lisää lauantain Karjalaisesta

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa