Maanantai, 17.12.2018 
Raakel
Maakunta

Vaarallinen takaa-ajo Joensuun keskustassa: rattijuoppo pakeni poliisia käyttäen Kuopiontiellä vastaantulijoiden kaistaa

  • Anni Kuittinen

Joensuun keskustassa oli vaarallinen takaa-ajo tiistai-iltana puoli kymmenen aikaa illalla, poliisi tiedottaa. Takaa-ajo päättyi rattijuopon törmättyä kaiteeseen Kuopiontiellä.

Takaa-ajo alkoi, kun poliisipartio pysäytti henkilöautolla liikkuneen miehen Niskakadulla. Autossa istunut sekavan oloinen mies oli ilmoittanut partiolle olevansa päihtynyt, ja ettei hän aio antautua poliisille.

Mies lähti ajamaan poliisipartiota pakoon Yläsatamankadulle, Kirkkokadulta Siltakadulle ja tämän jälkeen Kuopiontielle. Mies ajoi Kuopiontielle Siilaisen rampin kautta vaarallisen kovaa ylinopeutta, ja käytti ramppia, josta hän päätyi vastaantulijoiden kaistalle. Kyseisellä tieosuudella on kaksi kaistaa molempiiin ajosuuntiin.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Takaa-ajo päättyi, kun mies törmäsi moottoritien kaiteeseen Marjalan rampin lähistöllä.

Miehen käyttämä auto romuttui ajokelvottomaksi, mutta kuljettaja itse ei loukkaantunut. Mies otettiin kiinni ja asiaa tutkitaan muun muassa törkeänä rattijuopumuksena ja törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa