Perjantai, 22.3.2019 
Vihtori
Maakunta

Maaseutuaiheisten luentojen sarja Enossa - ensimmäinen luento ensi viikolla

  • Arttu Koistinen
  • Hannu Kauhanen
Arkistokuva Arkistokuva
Enossa Louhitalolla osoitteessa Heintie 16 järjestetään syksyn aikana Eletty maaseutu ja syrjäisyyden politiikat -luentosarja.

Kolmen yleisöluennon ja päätöspaneelikeskustelun sarjassa tutustutaan maaseutututkijoiden johdolla maalaiselämän ehtoihin, maaseudun palvelurakenteen muutoksiin ja maaseudun elinvoimaisuuteen liittyviin kysymyksiin, Louhiojan kyläyhdistys tiedottaa.

Ensimmäisen luennon torstaina 27. syyskuuta kello 18 alkaen pitää Itä-Suomen yliopiston ympäristöpolitiikan emeritusprofessori Pertti Rannikko. Hän pohtii kylien tulevaisuutta otsikolla Minkälaisia ovat 2020-luvun kylät?, tiedotteessa kerrotaan.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Maaseudun arkea tarkastellaan torstaina 25. lokakuuta kello 18 ja maaseutua nuorten asuinympäristönä puolestaan torstaina 29. marraskuuta kello 18.

Luentosarja huipentuu paneelikeskusteluun kunnan ja paikallisten toimijoiden vastuun- ja työnjaosta maaseudun palveluiden ja arjen raamien järjestämisessä torstaina 13. joulukuuta kello 18.

Luennot ovat maksuttomia ja avoimia kaikille kiinnostuneille.

Luentosarjan järjestävät Joensuun seudun kansalaisopisto, Louhiojan kyläyhdistys, Rantalan virta -kulttuuriyhdistys ja Eno-seura, tiedotteessa todetaan.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa