Maanantai, 10.12.2018 
Jutta
Maakunta

Lieksan keskustasta paljastui runkovesiputken rikko - korjaustyöt alkavat varhain maanantaina

  • Jani Leinonen
Arkistokuva Koski-Jaakon kadulta, ei liity tapaukseen. Arkistokuva Koski-Jaakon kadulta, ei liity tapaukseen.

Lieksan keskustassa on parhaillaan runkovesiputken rikko Koski-Jaakonkadulla. Iltaruskon ja Yrjönhovin välisellä alueella sijaitsee Lieksan terveyskeskus, palvelutaloja, Moisionkadun koulu ja asuinkiinteistöjä.

– Putkirikko ei aiheuta näihin kiinteistöihin vedenjakelukatkoksia, tiedottaa Lieksan vesihuoltoliikelaitoksen päällikkö Jari Kärkkäinen.

– Ainoa vaikutus on Pielisen Karjalan Musiikkiopistolle, jonne on tehty väliaikainen vedensyöttö korjauksen ajaksi. Musiikkiopistolaiset ovat lomalla ensi viikolla, joten vaikutukset itse toimintaan ovat vähäiset, Kärkkäinen kertoo.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Vuoto on saatu paikannettua, rikkonainen putkiosuus suljettua ja korjaus aloitetaan maanantaina. Korjauskohdan läheisyyteen merkitään kaukolämpöputket sekä sähkö- ja tietoliikennekaapelit.

– Rikkokohdan korjauskaivutyö aloitetaan maanantaina 15. lokakuuta kello 7, jolloin suljetaan liikenteeltä Koski-Jaakonkatu välillä Moisionkadun risteys–Sairaalankadun risteys, vesihuoltopäällikkö Kärkkäinen kertoo. 

– Jos kaikki menee hyvin, eikä yllätyksiä ilmene, tie saadaan aukaistua liikennöintiin samana päivänä. Samoin palautetaan normaali vedentoimitus musiikkiopistolle.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa