Maanantai, 10.12.2018 
Jutta
Maakunta

Poliisi tutkii Ilosaarirock-viikonloppuna tapahtunutta törkeää ryöstöä - uhri pakotettiin nostamaan rahaa Noljakan ostoskeskuksen automaatista

  • Jani Leinonen

Joensuun poliisi on suorittanut syksyn aikana esitutkintaa heinäkuussa Ilosaarirock-viikonloppuna yksityisasunnossa tapahtuneeseen törkeään ryöstöön liittyen. Pohjois-Karjalan käräjäoikeus vangitsi tällä viikolla 30-vuotiaan naisen ja 38-vuotiaan miehen todennäköisin syin törkeästä ryöstöstä epäiltynä. Molemmat vangitut ovat joensuulaisia.

Rikoksen asianomistaja, joensuulainen noin 30-vuotias mies oli päätynyt viime heinäkuun 14. päivä kolmen hengen seuraan. Vangitut henkilöt kuuluvat tähän seurueeseen, ja yksi seurueen jäsen on vielä tavoittamatta. Seurueen jäsenet olivat uhanneet asianomistajaa teräaseilla ja vaatineet asianomistajalta huomattavaa rahasummaa.

- Päästäkseen tilanteesta asianomistaja oli siirtänyt osan rahoista yhden seurueen jäsenen tilille ja nostanut osan rahoista tililtään ja luovuttanut yhdelle seurueen jäsenelle, kertoo tapauksen tutkinnanjohtaja Simo Hämäläinen tiedotteessa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Rahojen nosto on tapahtunut Joensuun Noljakan ostoskeskuksessa, ja poliisin saaman tiedon mukaan joku ulkopuolinen henkilö kiinnitti rahojen nostotapahtumaan huomiota.

Mikäli jollain on silminnäkijähavaintoja kuvatunkaltaisesta epäilyttävästä automaattinostotapahtumasta 14. heinäkuuta Noljakan ostoskeskuksen automaatilta, häntä pyydetään ottamaan yhteyttä poliisiin sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Myös muut tapaukseen liittyvät vihjeet voi lähettää samaan osoitteeseen.

Poliisi jatkaa tapauksen esitutkintaa. Yksi rikoksesta epäillyistä on edelleen tavoittamatta.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa