Tiistai, 23.4.2019 
Jyrki, Jyri, Jori
Maakunta

"Tarjoilija pyysi minua pitelemään burgeria sen aikaa, kun käy hakemassa uudet ranskalaiset tilalle" - oletko sinä reklamoinut ravintolan ruuasta tai palvelusta?

  • Anna Tenhu

Suomalaiset eivät ole perinteisesti kovin hanakoita valittamaan ravintoloissa saamastaan ruuasta tai palvelusta, mutta onko tilanne muuttumassa? Teemme aiheesta juttua Karjalaiseen, joten pyydämme nyt kokemuksia lukijoiltamme. 

Pohjustukseksi toimittajamme Anna Tenhu kertoo oman kokemuksensa joensuulaisesta ravintolasta.

"Kokoonnuimme kaveriporukalla ravintolaan, tilasimme ruuat ja noin 50 minuutin odottelun jälkeen saimme annokset. Omani oli osittain raaka. Tarjoilija pyysi minua pitelemään burgeria sen aikaa, että käy uudet ranskalaiset tilalle. Siinä sitten napotin ravintolatason hampurilainen kourassani, kun toverit söivät omia ruokiaan.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kun heidän lautasensa olivat tyhjät, sain ranskalaiseni, mutta en lautasta. Tilauksesta oli tähän mennessä kulunut aikaa puolitoista tuntia. Valitin asiasta ja totesin, että eihän tämä nyt voi mennä näin. Hyvitykseksi jäähtyneestä burgerista, lautasettomasta ruokailusta ja kohtuuttomasta odottelusta tarjoilija ehdotti jälkiruokaa.

Olisinko ollut seuruettani kohtaan niin törkeä, että olisin odotuttanut heitä vielä lisää imeäkseni sulanutta jäätelöä pillillä? Kieltäydyin ja ehdotin hyvitystä laskun yhteydessä. Eipä tullut, mutta tuli tarjoilijan tiuskaisu, että jälkkäriä kyllä tarjottiin, mutta se ei ollut minulle kelvannut."

Kerro meille vapaamuotoisesti, millaisia kokemuksia sinulla on ravintolassa ruokailemisesta? Oletko reklamoinut ruuasta, ja miten siihen ravintolassa suhtauduttiin?

Jos kysely ei näy laitteellasi, klikkaa tästä.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa