Tiistai, 23.4.2019 
Jyrki, Jyri, Jori
Maakunta

Päällystystyöt edenneet odotettua hitaammin - Itäsilta pysyy suljettuna liikenteeltä ensi keskiviikkon saakka

  • Jani Leinonen
  • Marko Puumalainen
Joensuun aseman seudun liikenne on tällä hetkellä melkoista sekamelskaa. Joensuun aseman seudun liikenne on tällä hetkellä melkoista sekamelskaa.

Itäsillan liikennekatko ja Joensuun aseman seudun tilapäiset liikennejärjestelyt jatkuvat keskiviikkoiltaan 24. lokakuuta saakka, tiedottaa Joensuun kaupunki.

- Päällystystöiden valmistelu ja varsinaiset päällystykset ovat edenneet odotettua hitaammin muun muassa sateiden ja tämän myötä runsaan ilmankosteuden takia, tiedottaa kaupungininsinööri Ari Varonen.

Aseman seudun ja keskustan välinen liikenne ohjataan järjestelyjen ajan Sirkkalan sillalle. Myös bussit kiertävät Sirkkalan sillan kautta Itärantaan.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Penttilän suunnasta aseman seudulle tuleva liikenne ohjataan rautatieaseman yksisuuntaisen väylän kautta Kettuvaarantielle ja Sirkkalan sillalle. Kettuvaarantien suunnasta Asemanseudulle tuleva liikenne käyttää Itäranta–katua.

Itäsillan liikennekatko ei koske jalankulkijoita eikä pyöräilijöitä.

Joensuun kaupunki muistuttaa tiedotteessaan, että liikennejärjestelyjen aikana matka-aikaa on syytä varata huomattavasti normaalia enemmän.

- Erityisesti rautatieaseman ympäristössä on noudatettava erityistä tarkkaavaisuutta ja saattoliikenteen pysäköinnissä huolehdittava, ettei muu liikenne esty, tiedotteessa todetaan.

Lisää aiheesta:

Kuvat: Tie perunapeltona ja ei kun pahenee - Joensuun aseman seudun liikenneurakka on reilusti myöhässä

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa