Keskiviikko, 27.1.2021 
Viljo
Maakunta

Kurkkaa, millainen on Hannun, 31, itse sisustettu man cave - lähetä meille kuva omasta miehisestä pakopaikastasi

  • Pertti Perämäki
  • Hannu Vihro
Sisustin luolani täysin omien kiinnostuskohteiteni mukaan, kertoo Hannu Vihro. Tilasta löytyy muun muassa pleikkari, jääkaappi ja kotiteatteri. Sisustin luolani täysin omien kiinnostuskohteiteni mukaan, kertoo Hannu Vihro. Tilasta löytyy muun muassa pleikkari, jääkaappi ja kotiteatteri.

Miesluola eli man cave on Amerikasta rantautunut ilmiö. Toisaalta miehisiä luolia eli isien pakopaikkoja on ollut Suomessa iät ja ajat.

Usein miesluola on autotalli, työhuone, kellari, verstas tai muu nurkkaus. Sitä yhdistää pyhittäminen miehen omalle tekemiselle ja viihtymiselle. Näissä luolissa viihdytään yksin tai ystävien kanssa.

Lahtelaisen Hannu Vihron, 31 perhearkeen kuuluu 1,5-vuotias poika ja vaimo. Perheessä on myös koira. Vihrolla on kaksikerroksisen talon alakerrassa itse sisustettu miesluola, jossa näkyvät entisen jääkiekkoilijan kiinnostuksen kohteet. Tila toimii myös vierashuoneena ja kavereitakin siellä pistäytyy.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Lisää aiheesta tilaajille: Miehen näköinen luola - Isyystutkija näkee selkeän tarpeen "man cavelle" eli miesten pakopaikalle

Teemme aiheesta juttua Karjalaiseen. Lähetä meille oheisella lomakkeella kuva sinun miehisestä pakopaikastasi.

Kysely on päättynyt.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi