Torstai, 23.5.2019 
Lyydia, Lyyli
Maakunta

Uutena valittu Helena Hulmi on Joensuun seurakuntien ääniharava - sai molemmissa vaaleissa 175 ääntä

  • Olli Sorjonen

Joensuun seurakuntien ääniharava vuoden 2018 seurakuntavaaleissa on eläkkeellä oleva musiikin lehtori Helena Hulmi, kirkko tiedottaa. Hulmi valittiin uutena jäsenenä Rantakylän seurakuntaneuvostoon ja Joensuun evankelisluterilaisen seurakuntayhtymän yhteiseen kirkkovaltuustoon. Hän sai molemmissa vaaleissa 175 ääntä.


Toiseksi eniten ääniä Joensuun seurakunnissa keräsi pastori Iris Leppänen. Leppänen valittiin Joensuun seurakuntaneuvostoon ja yhteiseen kirkkovaltuustoon. Myös Iris Leppänen on uusi jäsen. Leppänen sai seurakuntaneuvoston vaaleissa 136 ääntä ja yhteisen kirkkovaltuuston vaaleissa 127 ääntä.

Kolmanneksi suurimman äänisaaliin keräsi filosofian maisteri Topi Linjama, joka valittiin Joensuun seurakuntaneuvostoon 124 äänellä ja yhteiseen kirkkovaltuustoon 134 äänellä. Linjama on ollut myös kuluvalla valtuustokaudella Joensuun seurakuntaneuvoston ja yhteisen kirkkovaltuuston jäsen.

Pielisensuun seurakunnassa eniten ääniä keräsi lääketieteen tohtori, dosentti Matti Ketonen, joka valittiin yhteiseen kirkkovaltuustoon 112 äänellä. Seurakuntaneuvoston vaalissa eniten ääniä keräsi ravitsemusterapeutti Pirjo Ketonen, joka sai 77 ääntä.

Pyhäselän seurakunnan ääniharava oli puolestaan maatalousyrittäjä Mari Puustinen, joka valittiin uutena jäsenenä yhteiseen kirkkovaltuustoon 86 äänellä ja Pyhäselän seurakuntaneuvostoon 67 äänellä.

Enon seurakunnassa eniten ääniä keräsi kuvataiteilija ja opiskelija Merja-Leena Määttälä, joka sai yhteiseen kirkkovaltuustoon 81 ääntä.

Vaara-Karjalan seurakunnan ääniharava oli luokanopettaja Mirja Röning. Röning valittiin yhteiseen kirkkovaltuustoon 89 äänellä ja Vaara-Karjalan seurakuntaneuvostoon 67 äänellä.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa