Tulosta tämä sivu
Maakunta

Lapset oopperan tekoon Liperissä - "Jokaiselle kyvylle löytyy sopivia tehtäviä"

Eiku ry harjoitteli heinäkuussa 2017 monitaiteista näytelmäkokonoaisuutta, joka oli osa Suomi 100 -juhlavuotta. Eiku ry harjoitteli heinäkuussa 2017 monitaiteista näytelmäkokonoaisuutta, joka oli osa Suomi 100 -juhlavuotta.
Liperiläinen Eettisesti innovatiiviset kulttuurin uudistajat ry (EIKU) aloittaa vuoden alussa XYZ-projektin, jossa lapset saavat ideoida, käsikirjoittaa, säveltää ja esittää kolminäytöksisen lasten oopperan ammattilaisten johdolla.

Ooppera kertoo liperiläisen perheen huimista seikkailuista.

Projektin tavoitteena on tutustuttaa Liperin kunnan ala- ja yläkoululaisia, vanhempia ja muita kuntalaisia yläluokkaisenakin pidettyyn taiteenlajiin osallistamisen kautta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Liperin kunta kutsuu tiedotteessa ala- ja yläkoululaisia nyt mukaan ideoimaan, käsikirjoittamaan, säveltämään ja esiintymään kaikkien yhteiseen oopperaproduktioon. Jokaisen kyvyille löytyy sopivia tehtäviä, luvataan.

Mukaan ilmoittautuneet pääsevät Carelia-saliin katsomaan Joensuun oopperayhdistyksen tarjoaman Figaron häät -oopperan 27.1. kello 17. Liput ja matkat kustantaa EIKU ry. Ilmoittautua voi 7. tammikuuta mennessä vastuuopettajalle Vuokko Pappiselle.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi