Torstai, 27.2.2020 
Torsti
Maakunta TILAAJILLE 

Poliisilla on kaksi selvittämätöntä henkirikosta Pohjois-Karjalassa: Ketkä surmasivat enolaisen Viljo Turusen ja tohmajärveläisen Esa Turusen ja miksi?

  • Hannu Kauhanen
  • Marko Puumalainen
"Henkirikoksia tehdään Pohjois-Karjalassa vuosittain keskimäärin 0–3 kappaletta", rikoskomisario Kimmo Wetterstrand Itä-Suomen poliisilaitokselta sanoo. "Henkirikoksia tehdään Pohjois-Karjalassa vuosittain keskimäärin 0–3 kappaletta", rikoskomisario Kimmo Wetterstrand Itä-Suomen poliisilaitokselta sanoo.

Vuonna 1941 syntynyt Viljo Turunen nähtiin viimeisen kerran elossa Enon terveysasemalla joulukuussa 2003. Pohjois-Karjalan toinen selvittämätön henkirikos tehtiin Tohmajärvellä vuonna 2014, jolloin poliisi sai ilmoituksen kadonneesta Esa Turusesta.

Poliisilla on tällä hetkellä tiedossa vain kaksi selvittämätöntä henkirikosta Pohjois-Karjalassa. Vuosikymmenten saatossa Pohjois-Karjalassa on kadonnut useita ihmisiä, ja he ovat kadoksissa edelleen. Heidän osaltaan ei poliisin tutkimusten perusteella ole syytä epäillä rikosta ainakaan tällä hetkellä.

Haluatko lukea koko artikkelin?


Tutustu 5e viisi viikkoa
Digi ja Kaiku 9,95e 1kk

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu sisään tästä

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa