Maanantai, 17.2.2020 
Väinö, Rita, Karita
Maakunta

Susi vierailee edelleen lieksalaisessa pihassa - IL: Poliisi määräsi lopetettavaksi

  • Anni Rodriguez
  • Mikko Ahvenainen
Susi vieraili lieksalaisen Niina Kiiskisen pihassa ensimmäisen kerran reilu viikko sitten sunnuntaina. Susi vieraili lieksalaisen Niina Kiiskisen pihassa ensimmäisen kerran reilu viikko sitten sunnuntaina.

Lieksassa pihapiirissä liikkuneesta sudesta on annettu lopettamispäätös. Asiasta kertoo Iltalehti.

Karjalainen kertoi viime viikolla lieksalaisen Niina Kiiskisen pihassa liikkuneesta sudesta. Susi oli vieraillut pihassa useita kertoja ja vienyt muun muassa lintujen talipallot. Se oli käynyt lähimmillään muutaman metrin päässä talon ovesta.

Poliisi määräsi asiassa ensin karkottamispäätöksen. Kahden karkotuksen jälkeen susi jatkoi edelleen vierailujaan, joten tämän jälkeen poliisi määräsi suden lopetettavaksi, Iltalehti kertoo nyt.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Aikaa suden lopettamiselle on annettu kolme viikkoa.

Niina Kiiskinen kertoo, että susi ei ole pelännyt ihmistäkään, sillä he olivat esimerkiksi kävelleet päivällä moottorikelkkauralla ja susi oli ollut vain 20 metrin päässä.

Pihassa vierailuja tekevä susi on aiheuttanut suurta huolta, sillä Kiiskisillä on kolme pientä lasta. Lisäksi pihassa on villasikoja, hevosia ja lampaita.

Lue Karjalaisen aiempi uutinen aiheesta:

Lieksalaisperheen pihassa toistuvasti vieraillut susi aiheutti monta päivää kestäneen puhelinrumban - "Ei tätä yksinkertaiseksi ole tehty"

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa
  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa