Lauantai, 20.7.2019 
Maarit, Reetta, Reeta
Maakunta

Ota käyttöön tänään julkaistu Karjalaisen uusi sovellus! - näköislehti nyt entistä monipuolisempi ja helppolukuisempi

  • Jani Leinonen

Sanomalehti Karjalainen on julkaissut lukijoidensa käyttöön tänään uuden sovelluksen, jossa erityisesti näköislehti on entistä monipuolisempi ja helppolukuisempi. Näköislehden artikkelit voi avata nyt luettavaksi yksittäin koko ruudun kokoiseksi.

Uuden sovelluksen avulla Karjalaisen näköislehti on näppärästi luettavissa missä ja milloin tahansa. Tuorein näköislehti ilmestyy verkkoon päivittäin jo varhain aamuyöllä.

Tuoreimmat uutiset ilmestyvät sovellukseen aina vuorokauden ympäri. Jos sallit sovellusta ladattaessa ilmoitukset, saat laitteeseesi tietoja uutisista myös push-viesteinä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Sovelluksen voi ladata puhelimeen tai tablettiin veloituksetta sovelluskaupasta. iPhonen tai iPadin käyttäjät saavat sovelluksen App Storesta ja Android-puhelimen käyttäjät Google Play -kaupasta. Karjalaisen uusi sovellus löytyy sovelluskaupoista hakusanalla ”Karjalainen”.

Uusi sovellus on päivittynyt sovelluskauppoihin tänä aamuna kello 6.

Tilaajat pääsevät kirjautumaan sovellukseen samoilla tunnuksilla kuin tilaajasisältöön ja näköislehteen Karjalaisen verkkosivuilla. Näköislehti on entiseen tapaan luettavissa myös Karjalaisen verkkosivuilla osoitteessa www.karjalainen.fi, jossa näköislehteen pääsee kohdasta ”Lue digilehteä”.

Jos et ole aiemmin käyttänyt Karjalaisen tilaajasisältöjä, ensimmäisellä kerralla pitää rekisteröityä osoitteessa www.karjalainen.fi/rekisteröidy. Rekisteröitymisvaiheessa pitää olla tiedossa asiakasnumero, jonka voi katsoa tilauslaskusta tai kestotilaajan etukortista. Asiakasnumeroa voi pyytää myös asiakaspalvelusta.

Samoilla tunnuksilla pääsee käsiksi myös kaikkeen Karjalaisen verkkosivuilla julkaistavaan tilaajasisältöön.

sovellus

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa