Maanantai, 17.2.2020 
Väinö, Rita, Karita
Maakunta

Siun sotelle tunnustusta palvelusetelistä

  • Pekka Puustinen

Asiantuntijaraati on myöntänyt Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Siun sotelle Vuoden Palveluseteliteko 2018 -palkinnon rohkeasta ja esimerkillisestä valinnanvapauden edistämistyöstä.

Siun sote on ensimmäisenä Suomessa ottanut käyttöön palvelusetelin lääkkeiden annosjakelussa.

Palkinnon saajan valinneeseen asiantuntijaraatiin kuuluivat Suomen Yrittäjien elinkeino- ja kilpailuasioiden päällikkö Satu Grekin, MedGroup Oy:n asiakkuusjohtaja Sari Pyyhtiä ja Tornion kaupungin johtava hoitaja sekä vanhus- ja hoitopalvelujen päällikkö Maarit Alalahti.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Asiantuntijaraadin perustelujen mukaan kuntayhtymä on esimerkillisesti ja innovatiivisella tavalla lisännyt asiakkaiden valinnanvapautta ja tukenut paikallista yrittäjyyttä. Raati nosti esille merkittävänä tekijänä vapaaehtoisen ja maakunnan laajuisen sote-kuntayhtymän päätöksen hyödyntää neuvotteluvoimaansa lisätäkseen asiakkaiden valinnanvapautta ja avatakseen markkinaa useita kuntia kattavalla alueella.

Vuoden Palveluseteliteko -palkinto myönnetään vuosittain ansiokkaasta palvelusetelitoiminnan kehittämistyöstä. Palkinto jaetaan innovatiiviselle ja esimerkilliselle teolle, joka luo hyviä ja monistettavia käytäntöjä palvelusetelitoimintaan sekä edesauttaa kuntalaisten palveluiden saatavuutta ja valinnanvapautta.

Asiantuntijaraadin kokoaa ja palkinnon jakaa vuosittain Suomen johtava valinnanvapausjärjestelmä Vaana Oy, jonka tarjoamaa sähköistä palveluseteliratkaisua hyödynnetään myös useissa Siun soten palveluissa, kuten omais- ja kotihoidossa, veteraanipalveluissa ja lapsiperheiden palveluissa.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa
  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa