Keskiviikko, 21.8.2019 
Veini, Soini
Maakunta

"Vaparin" salivuorot ja kuntosali otetaan käyttöön Polvijärvellä maaliskuussa

  • Arttu Koistinen
  • Ilpo Paananen
Arkistokuva Arkistokuva

Vapaa-aikatalo Vaparin varatut kevään salivuorot ja uudistunut kuntosali pyörähtävät käyntiin yhtäaikaisesti maanantaina 11. maaliskuuta, Polvijärven kunta tiedottaa.

Vapaa-aikatalon kuntosali on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa. Kuntosalille pääsee ilman kulkukorttia talon salivuorojen aikaan.

- Jos kuntosalia haluaa käyttää salivuoroaikataulun ulkopuolella, täytyy käyttäjän lunastaa kulunvalvontakortti. Kulunvalvontakorttipantti on 20 euroa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kulunvalvontakortteja kuntosalille saa Vaparilta vastaavalta vahtimestarilta Esa Lemiseltä maanantaina 11. maaliskuuta kello 8 alkaen.

Jos kuntosalikävijä on lunastanut aiemmin avaimen Ahertajantien väliaikaiselle kuntosalille, samalla panttirahamaksulla saa kulkukortin myös Vaparin uuteen kuntosaliin, kunnasta kerrotaan.

Ahertajantien kuntosalin avain tulee palauttaa samassa yhteydessä, kun vaihtaa avaimen Vaparin kulkukorttiin.

Jos kuntosalikävijä palauttaa Ahertajantien kuntosalin avaimen eikä halua kulkukorttia vapaa-aikatalon kuntosalille, hän saa maksamansa panttirahan takaisin.

- Peruskorjauksen myötä vapaa-aikatalon nimeksi vakiinnutettiin sen polvijärveläisille tuttu lempinimi, Vapari. Vaparia voidaan siis tästä lähin käyttää talon virallisena nimenä, tiedotteessa kerrotaan.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa