Tulosta tämä sivu
Maakunta

Lukijoiden toiveisiin on vastattu: Karjalaisen suosittu lintuvisa käynnistyy jo 11. kerran - tiedätkö, mikä on kuvan kaunis lintu?

Mikä kaunis lintu istuu puun oksalla, kysellään lintuvisan ensimmäisellä kierroksella? Mikä kaunis lintu istuu puun oksalla, kysellään lintuvisan ensimmäisellä kierroksella?

Karjalaisen Lintuvisa käynnistyy tänään lauantaina jo 11. kerran. Tällä kertaa kisa on kuuden kierroksen mittainen. Kilpailun kulku on samanlainen kuin aiempina vuosina. Lukijoiden tehtävänä on määrittää viikoittain julkaistavassa kuvassa oleva lintu.

Kilpailu on tarkoitettu pikemminkin linnuista kiinnostuneille tavallisille luonnossa liikkujille kuin ammattimaisille lintuharrastajille. Kuvat ovat helpohkoja, joskin joukkoon saattaa eksyä muutama vaikeampikin tehtävä ja erikoisempi kuvakulma.

Yläpuolella visan ensimmäinen kuva. Mikä kaunis lintu istuukaan auringonpaisteessa puun oksalla?

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Vastaaminen tapahtuu tuttuun tapaan joko Karjalaisen internetsivulla tai postikortilla. Verkossa pääset vastaamaan osoitteessa www.karjalainen.fi/linnut, jossa vastaajan on rekisteröidyttävä ennen ensimmäistä vastausta kirjautumislomakkeella. Tällöin vastaaja saa oman vastaajakoodin, joka lähetetään myös vastaajan sähköpostiin. Koodia on käytettävä koko kilpailun ajan.

Postikortit lähetetään osoitteeseen Lintuvisa, Karjalainen, PL 99,  80141 Joensuu. Mukaan on liitettävä nimi, osoite ja puhelinnumero.

Jokaiseen kuvaan voi vastata vain kerran eikä vastausta voi muuttaa.

Ensimmäisen viikon korttivastausten on oltava perillä viimeistään torstaina 14. maaliskuuta. Internetvastausten jättöaika päättyy samana päivänä kello 12.

Arvomme joka viikko kaikkien lintulajin oikein tunnistaneiden kesken Suomen parhaaksi lintuoppaaksi tituleeratun Lintuopas – Euroopan ja Välimeren alueen linnut -teoksen.

Lisäksi arvomme joka viikko kaksi Kolo designin lintupönttöä. Koko kilpailun voittaja saa noin sadan euron arvoisen kiikarin. Pääpalkinnon arvontaan osallistuvat kaikki ne, jotka ovat saaneet eniten lintulajeja oikein.

Kaikki kuvissa olevat linnut on tavattu Pohjois-Karjalassa, mutta joukossa voi olla myös vähälukuisempia lajeja.

Tunnistelemisiin!

Pääset vastaamaan lintuvisaan tästä linkistä.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi