Maanantai, 27.5.2019 
Ritva
Maakunta

Ammatillisen koulutuksen kultainen ansioristi Riverian tietohallintopäällikölle - "Elämäntyöpalkinto"

  • Arttu Koistinen
  • Juha Inkinen

Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys Amke on myöntänyt Riverian tietohallintopäällikölle Urho Mäenpäälle ammatillisen koulutuksen kultaisen ansiomerkin työstä ammatillisen koulutuksen uudistamisen hyväksi ja digitalisaation edistämisestä, Riveria tiedottaa.

Tiedotteen mukaan Mäenpää on yli viidentoista vuoden ajan ollut edistämässä koko ammatillisen koulutuksen digitalisaatiota ja tietoyhteiskuntapalveluiden käyttöönottoa.

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymässä hän on työskennellyt yli kolmekymmentä vuotta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

- Hän on koko yhteisön puolesta toiminut vapaaehtoisena teknisenä asiantuntijana, kun on neuvoteltu useita merkittäviä ohjelmistosopimuksia, yhdistys perustelee Mäenpään valintaa.

- Otan tämän eräänlaisena elämäntyöpalkintona. Työssäni on tärkeätä tunnistaa, miten tämä ala kehittyy, ja minkälaisia uusia ratkaisuja voisimme hyödyntää tulevaisuudessa. Meillä on Riveriassakin useita eri järjestelmiä kehityksen kohteena samanaikaisesti. Valtakunnallisessa kehitystyössä mukana oleminen on merkityksellistä sekä oman työni että organisaation kehittymisen kannalta, Urho Mäenpää tuumaa tiedotteessa.

Maenpaa-Urho

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa